Το Disaster Artist έχει τηλέφωνο πληροφοριών που απαντά ο Τζέιμς Φράνκο - cinemagazine.gr
11:13
6/12

Το Disaster Artist έχει τηλέφωνο πληροφοριών που απαντά ο Τζέιμς Φράνκο

Ο Τόμι Γουιζό είχε βάλει ως και το τηλέφωνό του στις αφίσες του «The Room» και αυτό γέννησε μια ωραία ιδέα προώθησης

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το «Disaster Artist» ξεκίνησε να προβάλλεται σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών αυτή την εβδομάδας στις ΗΠΑ και από το σαββατοκύριακο θα κάνει μεγαλύτερο άνοιγμα χάρη στο όλο και αυξανόμενο buzz του. Η ιστορία πίσω από το φρικτό «The Room» και τα μεγάλα όνερια του Τόμι Γουιζό έγινε η ευκαιρία για τον Τζέιμς Φράνκο να βρει το project που θα τον απογείωνε.

Η A24 που έχει αναλάβει τη διανομή του φιλμ στις ΗΠΑ έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια για την οξυδέρκεια των επιλογών της αλλά και την υποστήριξη που παρέχει στις ταινίες της μέσα από πρωτότυπες διαφημιστικές καμπάνιες. Για το «Disaster Artist», η εταιρία θυμήθηκε την απίθανη ιδέα του Γουιζό, ο οποίος είχε πληρώσει για ένα μεγάλο διαφημιστικό billboard στο Λος Άντζελες όπου διαφήμιζε την ταινία έχοντας στις πληροφορίες και το τηλέφωνό του, ώστε να απαντά προσωπικά σε όποιον σκόπευε να την παρακολουθήσει. 

Το billboard ξαναφτιάχτηκε με νέο τηλέφωνο και όσοι είχαν την περιέργεια να καλέσουν διαπίστωσαν με έκπληξη πως σε κάποιες ώρες της ημέρας τους απαντά το Φράνκο, ως Γουιζό! Ο παραγωγός και συμπρωταγωνιστής της ταινίας, Σεθ Ρόγκεν, ανέβαζε στο Twitter μερικούς από τους διαλόγους που προέκυψαν, ενημερώνοντας παράλληλα πως το νούμερο ισχύει ακόμη για όποιον ενδιαφέρεται.

Ακούστε παρακάτω τους σπαρταριστούς διαλόγους: