11:55
8/11

Κατοικίδια στον κτηνίατρο: Πρώτο τρέιλερ για το «Secret Life of Pets 2»

Δυο χρόνια μετά το πρώτο φιλμ, το στούντιο των «Minions» ξαναβλέπει τις αταξίες των κατοικίδιων της Νέας Υόρκης, τις ώρες που τα αφεντικά τους είναι στη δουλειά. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Εμφανίστηκαν στα τέλη του καλοκαιριού του 2016, μετά από μια σειρά απολαυστικών τρέιλερ, προσπαθώντας να δώσουν μια διαφορετική διάσταση στην ιδέα που είχε λανσάρει χρόνια πριν το «Toy Story». Κατοικίδια με ψυχολογογικά προβλήματα, μυστικά, κρυφές παρέες, συμπλέγματα και ισχυρές προσωπικότητες ένωναν τον (πλούσιο) ελεύθερο χρόνο τους όταν τα αφεντικά τους βρίσκονταν στη δουλειά. 

Το αποτέλεσμα της νέας δουλειάς της Illumination (το στούντιο πίσω από τα «Minions») ήταν μια ταινία με τρομερές εμπνεύσεις οι οποίες μυστηριωδώς σταματούσαν όταν αυτή έμπαινε στην κανονική πλοκή της. Οι χαρακτήρες είχαν από μόνοι τους τη δυνατότητα να στηρίξουν νέες προσπάθειες και χάρη στην εμπορική επιτυχία του πρώτου, το «Secret Life of Pets» επιστρέφει φέτος. Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες, επικεντρώνεται στον Max, τον ήρωα σκύλο της πρώτης ταινίας, και το ταξίδι του στον κτηνίατρο που φαίνεται ότι δεν αποτελεί το αγαπημένο μέρος των ζώων. 

Το «Secret Life of Pets 2» πάντως στιγματίστηκε από ένα μικρό παρασκήνιο, καθώς το καλοκαίρι, λίγο πριν ο Λούις Σι Κέι επιστρέψει για να δανείσει την φωνή του στον Max, απολύθηκε από το σίκουελ εξαιτίας της εμπλοκής του σε πολλαπλές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης. Τη θέση του πήρε ο γνωστός κωμικός Πάτον Όσβαλτ, σε έναν ρόλο άλλωστε που δεν «χρωματίστηκε» ιδιαίτερα από την φωνή του Λούις Σι Κέι και η αλλαγή πιθανότατα να μη γίνει καν αντιληπτή. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί (Τζένι Σλέιτ, Κέβιν Χαρτ) επιστρέφουν κανονικά, ενώ η έκπληξη είναι πως για πρώτη φορά στη μακρόχρονη καριέρα του, ο αειθαλής Χάρισον Φορντ θα δανείσει τη φωνή του για ένα animation. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Ιούνιο του 2019 και είναι δεδομένο πως λίγο μετά θα έρθει και στα μέρη μας.