Ένα αριστούργημα της μεγάλης οθόνης γίνεται βιβλίο! Κερδίστε αντίτυπα του «Λαβύρινθου του Πάνα» ? νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
Advertisement
14:00
17/1

Ένα αριστούργημα της μεγάλης οθόνης γίνεται βιβλίο! Κερδίστε αντίτυπα του «Λαβύρινθου του Πάνα»

Το cinemagazine.gr και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε αντίτυπα του βιβλίου «Ο Λαβύρινθος του Πάνα», μυθιστορηματική διασκευή της ομώνυμης ταινίας του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία της πιο αγαπημένης ίσως ταινίας των φίλων του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, «Ο Λαβύρινθος του Πάνα», ο μεξικανός δημιουργός συνεχίζει τη μυθολογία της συνυπογράφοντας το ομώνυμο βιβλίο.

Στα παραμύθια υπάρχουν άνθρωποι και λύκοι, θηρία και νεκροί γονείς, κορίτσια και δάση. Η Οφέλια τα ξέρει όλα αυτά, όπως κάθε κορίτσι που έχει ακούσει ένα σωρό ιστορίες. Και καταλαβαίνει αμέσως τι είναι ο χαμογελαστός καπιτάν, με την άψογη στολή του, τις μπότες και τα γάντια του: λύκος.

Τίποτε όμως δεν μπορεί να την προετοιμάσει για τη φοβερή πραγματικότητα του μυστηριώδους σπιτιού του καπιτάν, στη μέση ενός πυκνού δάσους που κρύβει πολλά: μισολησμονημένες ιστορίες για χαμένα μωρά, λιποτάκτες πολεμιστές της αντίστασης που κρύβονται από τον στρατό, έναν λαβύρινθο, θηρία και νεράιδες.

Κανένας δεν μπορεί να κρατήσει την Οφέλια ασφαλή, καθώς ο λαβύρινθος την καλεί στη δική της ιστορία, όπου το τερατώδες και το ανθρώπινο είναι στενά δεμένα μεταξύ τους, όπου οι μύθοι ζουν με αίμα…

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και η ευπώλητη συγγραφέας Κορνίλια Φούνκε ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μετατρέψουν την ταινία του Ντελ Τόρο «Ο Λαβύρινθος του Πάνα» σε ένα επικό μυθιστόρημα φαντασίας. Μπροστά στους αναγνώστες ανοίγεται ένας κόσμος περίεργος και μαγικός, γεμάτος απίστευτους χαρακτήρες, όπως κατεργάρηδες Φαύνους, φονικούς στρατιώτες, τέρατα που τρώνε παιδιά, θαρραλέους επαναστάτες και μια χαμένη πριγκίπισσα που ελπίζει να συναντήσει ξανά την οικογένειά της.

Το cinemagazine.gr και οι Εκδόσεις Ψυχογιός, δίνουν την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ο Λαβύρινθος του Πάνα» των Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και Κορνίλια Φούνκε σε μετάφραση της Άννας Κοντολέων. Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να το διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Το βιβλίο «Ο Λαβύρινθος του Πάνα» κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ψυχογιός.