Rebel beef: Η Ρέμπελ Γουίλσον κατονομάζει τον Σάσα Μπάρον Κόεν στην αυτοβιογραφία της - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:20
26/3

Rebel beef: Η Ρέμπελ Γουίλσον κατονομάζει τον Σάσα Μπάρον Κόεν στην αυτοβιογραφία της

Όχι για καλό λόγο.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Να κάτι που, μάλλον, δεν θα πάει καλά για κανέναν από τους δύο εμπλεκόμενους.

Η Ρέμπελ Γουίλσον, η Αυστραλή κωμικός και παραγωγός που γνώρισε επιτυχία στην χώρα της και σχετική επιτυχία στις ΗΠΑ, κυρίως, ως μέρος του ensemble του «Pitch Perfect» (και των δύο του σίκουελ), ετοιμάζει αυτοβιογραφία (βγαίνει τον Απρίλιο) και αποκαλύπτει ότι «ο γιγάντιος μ@λάκας» με τον οποίον κάποτε συνεργάστηκε και ο οποίος κατά την ίδια της έστελνε μέσω δικηγόρων απειλητικές επιστολές να μην τον κατονομάσει στην βιογραφία της, είναι ο Σάσα Μπάρον Κόεν. 

Η ιστορία πήρε διαστάσεις όταν αυτή διαφημίζοντας το επικείμενο βιβλίο της έγραψε για την υπάρξη του «γιγάντιου μ@αλάκα», του οποίου την ύπαρξη θα σκιαγραφήσει σε ένα κεφάλαιο του βιβλίου της, και τότε άρχισε να λαμβάνει απειλητικά μηνύματα, τα οποία η ίδια επίσης δημοσίευσε. «Ο μ@λάκας προσέλαβε έναν μάνατζερ PR κρίσεων και προσπαθεί να σταματήσει το νέο μου βιβλίο. Αλλά το βιβλίο θα βγει και όλοι θα μάθετε την αλήθεια», λέει η Γουίλσον.

Πριν λίγες ώρες υπήρξε ανακοίνωση από πλευράς Μπάρον Κόεν που αναφέρει ότι «παρά το γεγονός πώς εκτιμούμε την σημασία του να μιλά κανείς, αυτοί οι ψευδείς ισχυρισμοί αντιφάσκουν με λεπτομερή στοιχεία, έγγραφα, κινηματογραφικό υλικό και αυτόπτες μάρτυρες [...]». Τα επεισόδια συνέβησαν στην διάρκεια της ταινίας, «Brothers Grimsby» (μια επιφανή εισπρακτική αποτυχία), όπου οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν πίσω στο 2016. 

Η Γουίλσον, πάντως, ήδη από ένα παλαιότερο ραδιοφωνικό σόου ανέφερε πώς είχε δεχθεί πιέσεις να βγει γυμνή στην κωμωδία και είχε απαντήσει τότε με απειλές ενημέρωσης του κοινού τους ατζέντη ότι δέχεται παρενόχληση. Περισσότερα για την υπόθεση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Θα ξαναδιαβάσουμε διάφορα κομψά επί τούτου, θα δούμε και τι επίδραση θα έχει στα προσεχή σχέδια αμφότερων η δημοσιότητα αυτή.