Οι εφιάλτες επιστρέφουν: Τρέιλερ για τα δύο πρώτα επεισόδια του νέου «Twilight Zone» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:07
26/3

Οι εφιάλτες επιστρέφουν: Τρέιλερ για τα δύο πρώτα επεισόδια του νέου «Twilight Zone»

Το CBS κυκλοφόρησε δύο τρέιλερ για τα αντίστοιχα επεισόδια που φιλοδοξούν να επαναφέρουν τις ημέρες δόξας της κλασικής σειράς στη μικρή οθόνη. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Λίγες ημέρες πριν ξαναμπούμε στη «Ζώνη του Λυκόφωτος» με οικοδεσπότη ένα από τα πρόσωπα των ημερών, τον σκηνοθέτη του «Εμείς» Τζόρνταν Πιλ. Ο Πιλ επιμελήθηκε ως παραγωγός τη νέα εκδοχή του «Twilight Zone» που θα περιέχει ριμέικ παλιών, κλασικών επεισοδίων αλλά και εντελώς νέες ιδέες και κρατά για τον εαυτό του τον ρόλο του Σέρλινγκ, ως οικοδεσπότης και παρουσιαστής των ιστοριών, στο γνωστό concept που την έκανε διάσημη. 

Μέχρι χθες, η μόνη πληροφορία που υπήρχε για τα νέα επεισόδια, ήταν πως στην αρχή θα δούμε ένα ριμέικ ενός από τα γνωστότερα επεισόδια της πρώτης περιόδου της σειράς. Το «Nightmare at 20,000 Feet» προβλήθηκε το 1963, στον πέμπτο κύκλο της τότε σειράς, και είχε ως πρωταγωνιστή τουν Γουίλιαμ Σάτνερ, τρία χρόνια πριν αυτός ξεκινήσει το ρόλο της ζωής του, ως Captain Kirk στο «Star Trek». Στο επεισόδιο αυτό, ένας άνδρας βρίσκεται στο αεροπλάνο επιστρέφοντας σπίτι του μετά από παραμονή σε ψυχιατρική κλινική όπου βρέθηκε μετά από νευρικό κλονισμό. Στο αεροπλάνο αντιλαμβάνεται πως έξω από αυτό βρίσκεται μια τερατώδης μορφή και προσπαθεί να πείσει τους προκατειλημμένους συνταξιδιώτες του πως διατρέχουν κίνδυνο.

Η ιστορία αυτή ξαναγυρίστηκε με τον τίτλο «Nightmare at 30,000 Feet» και όπως φαίνεται και από το τρέιλερ του επεισοδία θα αποτελεί μια ελαφριά παραλλαγή σε ότι συμβαίνει στο κλασικό επεισόδιο. Τον ρόλο του Σάτνερ θα έχει ο Άνταμ Σκοτ, με εμπειρία σε κωμικούς αλλά και δραματικούς ρόλους και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα φαίνεται στον ρόλο αυτό. Θυμίζουμε πως η ιστορία αυτή βρίσκονταν και στο σπονδυλωτό «The Twilight Zone: The Movie» με τον Τζον Λίθγκοου να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Τζορτζ Μϊλερ να τη σκηνοθετεί. Θυμηθείτε τις 2 εκδοχές με τα παρακάτω clips. 

Μαζί με το τρέιλερ του «Nightmare at 30,000 Feet» κυκλοφόρησε και αυτό του «Comedian», με τον stand-up κωμικό Κουμάιλ Ναντζιάνι να υποδύεται έναν επίσης stand-up κωμικό που φαίνεται να κλείνει μια συμφωνία που θα ανεβάσει την καριέρα του αλλά θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια πιο σκοτεινή εκδοχή του εαυτού του. 

Δείτε παρακάτω τα 2 τρέιλερ: