Οι γεμάτες χρώμα και μουσική «Ομπρέλες του Χερβούργου» του Ζακ Ντεμί προβλήθηκαν την Τρίτη 30 Αυγούστου στους πανέμορφους κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής.
Ευχαριστούμε πολύ το 6ο Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος για την υπέροχη συνεργασία κι ανυπομονούμε για τις επόμενες!
Σας περιμένουμε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στη 𝝡𝝚𝝘𝝖𝝠𝝜 𝝖𝝥𝝤𝝙𝝦𝝖𝝨𝝜 του Τζον Στάρτζες και την τελευταία προβολή του 12ου Athens Open Air Film Festival για φέτος, με την υποστήριξη της Πρεσβείςα των ΗΠΑ.
🔸 Σε συνδιοργάνωση με: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων
🔹 Μέγας Χορηγός: Nova
🔸 Χορηγοί: Fischer Beer Aegean Airlines
1 | ΘΕΜΑΤΑYπόθεση Netflix-Warner Bros.: Το τέλος του ψυχαγωγικού κόσμου όπως τον ξέρουμε; |
2 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Μια Μάχη Μετά την Άλλη», Netflix και Neon θριάμβευσαν: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες των 83ων Χρυσών Σφαιρών |
3 | ΕΙΔΗΣΕΙΣOι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου |
4 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ μία Ένωση Μετά την Άλλη: Νίκη και στο Λος Άντζελες για την ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον |
5 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνατροπή! Επιθετική εξαγορά της Warner επιχειρεί η Paramount |