Η μεγαλειώδης «Λόλα Μοντές» του Μαξ Οφίλς «έλαμψε» στην προβολή της Τρίτης 18 Ιουλίου που πραγματοποιήθηκε στους Κήπους της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος!
Την ταινία προλόγισε ο Λουκάς Κατσίκας, καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens Open Air Film Festival και ο Θοδωρής Κουτσαύτης, Ακόλουθος Οπτικοακουστικών Μέσων και Διευθυντής του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.
👑 Επόμενο ραντεβού με το #AOAFF και το Plein-Air την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 21.30, με την εκθαμβωτική Ιζαμπέλ Ατζανί ως «Βασίλισσας Μαργκό», στο επιβλητικό Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας!
📸 Socrates Baltagiannis
1 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ επικοινωνία της «Οδύσσειας» μαρσάρει: Επιρροές από Κουροσάβα και Ταρκόφσκι αναφέρει ο Νόλαν |
2 | PHOTO GALLERYΧρόνια πολλά Φράνσις ΜακΝτόρμαντ: 10 στιγμές μιας καριέρας |
3 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΤρέιλερ: Ο Άρμι Χάμερ είναι ο «Citizen Vigilante» |
4 | ΘΕΜΑΤΑΛυκάνθρωπος: Το Esquire μιλά με τον Ρόμπερτ Έγκερς για το «Werwulf» |
5 | PHOTO GALLERYΗ Πλατεία Κοτζιά μετατράπηκε για ένα βράδυ στο «Ξενοδοχείο Grand Budapest» |