Χτες βράδυ, η «Μamma Roma» του Πιέρ Πάολο Παζολίνι περπάτησε στο Πάρκο Ελευθερίας, μαζί με το 15o Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. 🎬
Την παρακολούθησαν ευλαβικά αμέτρητοι θεατές, απλωμένοι από άκρη σε άκρη, άλλοι καθιστοί και άλλοι ξαπλωμένοι στα γρασίδια, σημειώνοντας μια άνευ προηγουμένου προσέλευση στον καταπράσινο χώρο του Πάρκου, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Γιάννη Στεφανίδη.
Ήταν μια ακόμη εκστατική προβολή για το κοινό της πρωτεύουσας που συμμετείχε αθρόα και ενθουσιωδώς φέτος στις εκδηλώσεις του αγαπημένου του καλοκαιρινού κινηματογραφικού Φεστιβάλ (το θερινό αδερφάκι των Νυχτών Πρεμιέρας, όπως το αποκαλούμε χαϊδευτικά), σημειώνοντας ένα ρεκόρ προσέλευσης, το οποίο μετριέται ως τώρα σε κάτι περισσότερο από 17 χιλιάδες θεατές.
Η συνέχεια τον Αύγουστο... 🧡
1 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Μπάρι Κίογκαν διαμαρτύρεται για την διαδικτυακή κακοποίηση που υφίσταται |
2 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Άκυρο» στο σχέδιό της με την Κίρστεν Ντανστ έριξε η Σοφία Κόπολα |
3 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΝεότερες εκτιμήσεις για το lineup των Καννών: Έξω (δυστυχώς) και ο Πάβελ Παβλικόφσκι |
4 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΔείτε online τη μικρού μήκους «Scorched Earth» της Μαρκέλας Κονταράτου στο Short of the Week! |
5 | ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙΗ «άνοιξη» του Αντόνιο Βιβάλντι! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Primavera» |