Ο Ταραντίνο πετά ιδέες για ένα ενδεχόμενο «Kill Bill Vol. 3» - cinemagazine.gr
15:11
23/7

Ο Ταραντίνο πετά ιδέες για ένα ενδεχόμενο «Kill Bill Vol. 3»

Μιλώντας σε podcast, ο σκηνοθέτης ανέφερε πως αν κάποτε γράψει συνέχεια για κάποια από τις ταινίες του αυτή θα είναι ένα νέο «Kill Bill». 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Ταραντίνο ως γνωστό μπορεί να γίνει χειμαρρώδης όταν βρίσκεται μπροστά σε μικρόφωνο και αυτό τον καιρό βρίσκεται μπροστά σε πολλά λόγω των συνεντεύξεων που δίνει για το «Κάποτε στο... Χόλιγουντ». Στα όσα έχει πει, αναφέρθηκε στην πρόωρη συνταξιοδότησή του, στην εμπλοκή του με το «Star Trek», σε άλλες ιδέες για τη δέκατη ταινία του στις οποίες τώρα προστίθεται και το «Kill Bill Vol. 3»!

Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία το 2003, η Νύφη σκότωνε τη Βερνίτα Γκριν μπροστά στα μάτια της κόρης της, Νίκι, λέγοντάς της «Όταν μεγαλώσεις, θα περιμένω». Δε σημαίνει πως αυτή η αναμονή μπορεί να αναπτυχθεί σε σενάριο, όμως ο σκηνοθέτης φαίνεται να επεξεργάζεται κάποιο, αφού η ηρωίδα του αντιμετώπισε πολλούς εχθρούς, αφήνοντας μια σειρά από ανοιχτούς λογαριασμούς. 

Ο Ταραντίνο μίλησε στο podcast Happy Sad Confused και κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στο «Kill Bill» για το οποίο ανέφερε: «Για να πω την αλήθεια, μιλήσαμε για την ταινία με την Ούμα (Θέρμαν) την προηγούμενη εβδομάδα. Αν κάποια από τις ταινίες μου μπορεί να γεννήσει μια συνέχεια αυτή είναι το Kill Bill.»

Από αυτό προκύπτει πως η σχέση του με η Θέρμαν είναι πάλι καλή, μετά την ιστορία με το ατύχημα στα γυρίσματα του Vol 2, αλλά και η μεγάλη αγάπη του Ταραντίνο για την ηρωίδα του, που μάλλον θα ήθελε να δει σε νέες περιπέτειες. Θα επιστρέψει λοιπόν η «Νύφη»;