Τρέιλερ «Judy»: Η Ρενέ Ζελβέγκερ μεταμορφώνεται (οσκαρικά) σε Τζούντι Γκάρλαντ - cinemagazine.gr
10:15
9/7

Τρέιλερ «Judy»: Η Ρενέ Ζελβέγκερ μεταμορφώνεται (οσκαρικά) σε Τζούντι Γκάρλαντ

Τα χρόνια της απραξίας πέρασαν για την αμερικανίδα ηθοποιό που ξαναβρίσκει το δρόμο προς μεγάλες παραγωγές.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Μπορεί η τελευταία φορά που απασχόλησε τα κινηματογραφικά νέα να ήταν με το «Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς», σ' ένα franchise που ομολογουμένως είχε φάει τα ψωμιά του, η Ρενέ Ζελβέγκερ όμως δεν έμεινε στάσιμη. Πρόσφατα την είδαμε στο «What/If» του Netflix και τώρα έρχεται να αντιμετωπίσει μια σημαντική πρόκληση, καθώς θα υποδυθεί τη Τζούντι Γκάρλαντ σε μια ταινία που διερευνά μια από τις τελευταίες στάσεις στην καριέρα και τη ζωή της.

Το «Judy» του διακεκριμένου θεατρικού σκηνοθέτη Ρούπερτ Γκουλντ («True Story») θα διαδραματίζεται τον χειμώνα του 1968, όταν η Γκάρλαντ έφτασε στο Λονδίνο για μια σειρά συναυλιών, και δίνει έμφαση στα παρασκήνια του σόου, τις μάχες της Γκάρλαντ με τους μάνατζέρ της, τις καλές σχέσεις της με τους μουσικούς, τη θερμή υποδοχή του κοινού, αλλά κυρίως τους προσωπικούς δαίμονες της ηθοποιού μετά από μια πολύ απαιτητική καριέρα και συνεχόμενους αποτυχημένους γάμους.

Διανθισμένο με μερικά από τα καλύτερα τραγούδια της, το φιλμ θα είναι μία γιορτή της φωνής και του πάθους της «σπουδαιότερης entertainer» που γνώρισε ο κόσμος. Το σενάριο υπογράφει ο Τομ Ετζ («The Crown») και ενώ στην αρχή είχε εμπλακεί και η κόρη της Γκάρλαντ, Λάιζα Μινέλι, αργότερα γνωστοποίησε πως δεν εγκρίνει την ταινία και όσα αυτή παρουσιάζει. Μαζί με τη Ρενέ Ζελβέγκερ συμπρωταγωνιστούν οι Τζέσι Μπάκλεϊ, Φιν Γουίτροκ, Ρούφους Σιούελ και ο Μάικλ Γκάμπον.

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και η Ρενέ φαίνεται έτοιμη να πει στην οσκαρική πεντάδα Α' Γυναικείου... ένα τραγούδι!

Διαβάστε ακόμη:

Τζούντι Γκάρλαντ: Η τραγική ιέρεια