Τρέιλερ «John Wick: Chapter 3-Parabellum»: Κιάνου Ριβς μόνος εναντίον όλων! - cinemagazine.gr
10:07
22/3

Τρέιλερ «John Wick: Chapter 3-Parabellum»: Κιάνου Ριβς μόνος εναντίον όλων!

Τον Μάιο του 2019 ετοιμαστείτε για την τρίτη φαντεζί περιπέτεια του ήρωα που υποδύεται ο Κιάνου Ριβς. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Στο πρώτο «John Wick» όλα έγιναν για να παρθεί εκδίκηση για τον θάνατο ενός σκύλου, ενώ στο σίκουελ ο ήρωας ήθελε απλά την ησυχία του. Όσες συνέχειες και αν υπάρξουν στο franchise από εδώ και πέρα θα έχουν όλο και πιο ασήμαντες αφορμές πλοκής, καθώς αυτή φαίνεται να έχει μικρή σημασία. Ο Κιάνου Ριβς βρήκε τη σωστή ευκαιρία να ενσαρκώσει έναν ήρωα που πρωταγωνιστεί σε σκηνές που ανάγουν τη δράση σε υψηλή τέχνη και προσφέρουν απενοχοποιημένη απόλαυση.

Στο «John Wick: Chapter 3 - Parabellum», όπως τιτλοφορείται το νέο φιλμ, ο χαρακτήρας του Ριβς έχει δυο μεγάλους μπελάδες στο κεφάλι του. Πρώτον υπάρχει ένα ανοιχτό συμβόλαιο 14 εκ. δολαρίων που θα κερδίσει όποιος τον σκοτώσει και δεύτερον ο ίδιος έχει σπάσει τον βασικό κανόνα του ξενοδοχείου Continental σκοτώνοντας ένα άτομο μέσα στα όριά του. Ο διευθυντής του ίδιαίτερου αυτού ξενοδοχείου του δίνει μία ώρα πριν χάσει την «ασυλία» του και εκδιωχθεί από το Continental. 

Στην ταινία ο Ριβς συναντά μια ηθοποιό που έχει ξαναβρεθεί αρκετές φορές σε ταινίες δράσης, με μεγάλη επιτυχία συνήθως. Η Χάλι Μπέρι θα ηγείται των εχθρών που θα έχει απεναντί του αυτή τη φορά ο Γουίκ, σε ένα καστ που μετρά επίσης την Αντζέλικα Χιούστον, την Έισια Κέιτ Ντίλον, τον Μαρκ Ντακάσκος (όσοι έχουν φάει τα νιάτα τους σε φθηνές ταινίες δράσης των βίντεοκλαμπ, τον γνωρίζουν καλά) και τον Τζέισον Μαντζούκας, ενώ οι Ίαν ΜακΣέιν, Λανς Ρέντικ και Λόρενς Φίσμπουρν θα επιστρέψουν στους ρόλους που είχαν στα προηγούμενα φιλμ της σειράς.  

Ο σταντ Τζαντ Σταέλσκι θα είναι και πάλι στο σκηνοθετικό τιμόνι, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου του 2019.