Η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ «συγκεντρώθηκε» για να τραγουδήσει το «Imagine» - cinemagazine.gr
10:24
19/3

Η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ «συγκεντρώθηκε» για να τραγουδήσει το «Imagine»

Η «Wonder Woman» Γκαλ Γκαντότ «συγκέντρωσε» online τους διάσημους φίλους της για να τραγουδήσουν μαζί το εμπνευστικό «Imagine» του Τζον Λένον.

Από τον Πάνο Γκένα

Στους δύσκολους καιρούς της αυτοαπομόνωσης, όλοι ψάχνουμε τρόπους να μη χάσουμε την «επαφή». Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Γκαλ - Wonder Woman - Γκαντότ και έκανε το θαύμα της.

Η γοητευτική ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρίλεπτο βίντεο που περιλαμβάνει μία παρέλαση ηθοποιών, μουσικών, παρουσιαστών κ.α. να ερμηνεύουν το «Imagine» του Τζον Λένον, τραγούδι ορόσημο και ιδανικό παυσίλυπο για κρίσιμες καταστάσεις.

Το βίντεο ξεκινά με την ίδια να δηλώνει πως βρίσκεται στην 6η μέρα καραντίνας και πως η ιδέα του «Imagine» προέκυψε από το viral βίντεο του Ιταλού μουσικού που έπαιζε το τραγούδι με την τρομπέτα του.

Στη συνέχεια η Γκαντότ ξεκινά το τραγούδι και τη σκυτάλη έπειτα παίρνουν οι Κρίστεν Γουίγκ, Τζέιμι Ντόρναν, Τζέιμς Μάρσντεν, Σάρα Σίλβερμαν, Τζίμι Φάλον, Νάταλι Πόρτμαν, Ζόι Κράβιτς, Σία, Έιμι Άνταμς, Κρις Ο' Ντάουν, Γουίλ Φέρελ, Μαρκ Ράφαλο, Νόρα Τζόουνς, Κάρα Ντελεβίν κ.α.