Πολιτική της συμφοράς: Ρόμπερτ Ντε Νιρο και Μπεν Στίλερ ως Μιούλερ και Κόεν στο SNL - cinemagazine.gr
10:18
16/4

Πολιτική της συμφοράς: Ρόμπερτ Ντε Νιρο και Μπεν Στίλερ ως Μιούλερ και Κόεν στο SNL

Γαμπρός και πεθερός «της συμφοράς» παρωδούν την original σκηνή, υποδυόμενοι τον πρώην Διευθυντή του FBI Ρόμπερτ Μιούλερ και τον δικηγόρο του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κόεν.

Από τον Πάνο Γκένα

- I have nipples. Can you milk me, Mr. Cohen?

Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπεν Στίλερ ξαναβρέθηκαν μετά το «Γαμπρό της Συμφοράς» και τα σίκουελ που ακολούθησαν («Πεθερικά της Συμφοράς», «Γονείς της Συμφοράς») πραγματοποιώντας μία guest εμφάνιση στο SNL.

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, κράτησαν την original σκηνή «ανάκρισης» της ταινίας του 2000 υποδυόμενοι τους Ρόμπερτ Μιούλερ, Διευθυντή του FBI από το 2001 ως το 2013 και τον Μάικλ Κοέν, προσωπικού δικηγόρου του Τραμπ, στα γραφεία του οποίου πραγματοποιήθηκε έφοδος από το FBI πριν από περίπου μία εβδομάδα. Ο Μάικλ Κόεν σχετίζεται με την υπόθεση που εμπλέκει τον Πρόεδρο της Αμερικής με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Τραμπ.

Στη σκηνή του SNL, οι Ντε Νίρο και Στίλερ διασκευάζουν το σενάριο της πρωτότυπης ταινίας και φυσικά ο διάλογος σε κάποια φάση εμπεριέχει τη λέξη-κλειδί «γάλα»!