Bond 25: Η Λέα Σεϊντού επιστρέφει, ο Ραμί Μάλεκ υποψήφιος villain - cinemagazine.gr
11:44
10/12

Bond 25: Η Λέα Σεϊντού επιστρέφει, ο Ραμί Μάλεκ υποψήφιος villain

Μια ασυνήθιστη για το franchise επιστροφή και μια αναζήτηση villain που κολλάει προς το παρόν λόγω προγραματισμού γυρισμάτων, είναι τα τελευταία νέα της χιλιοταλαιπωρημένης νέας περιπέτειας του 007.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective», «Maniac»), που επιλέχθηκε μετά από μια διαδικασία-θρίλερ ως το άτομο που θα σκηνοθετήσει το νέο φιλμ του Τζέιμς Μποντ, τελειώνει αυτό τον καιρό με το σενάριο της ταινίας που τον τελευταίο χρόνο προχωρά γεμάτη προβλήματα. Αρχικά ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν είχε διάθεση να επιστρέψει και αφού πείστηκε με καθυστέρηση, δε μπόρεσε να τα βρει με τον Ντάνι Μπόιλ που είχε αναλάβει την σκηνοθεσία, με αποτέλεσμα τη φυγή του δεύτερου. Όλες αυτές οι καθυστερήσεις πήγαν πίσω την ταινία - από Νοέμβριο του 2019 στον Φεβρουάριο του 2020.

Με τον Φουκουνάγκα να είναι σίγουρος πλέον στον ρόλο του οδηγού, η παραγωγή στήνει το καστ της ταινίας. Η πρώτη πληροφορία αφορά την Λέα Σεϊντού που θα υποδυθεί για δεύτερη φορά, μετά το «Spectre», την ψυχολόγο Μάντλεϊν Σουάν σε μια από τις σπάνιες φορές στην ιστορία του franchise που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με εξαίρεση φυσικά τους άμεσους συνεργάτες του Bond στην υπηρεσία. 

Επιπρόσθετα, αναζητούνται 2 ακόμη γυναίκες για ρόλους που έχουν ήδη γραφτεί, με τη μια να υποδύεται μια πράκτορα της MI6 και τη δεύτερη μια γυναίκα-μυστήριο που οι προθέσεις της θα αποκαλύπτονται στη διάρκεια της ταινίας. Σε ό,τι αφορά τον villain της νέας ταινίας, που θυμίζουμε ότι δεν έχει ούτε τίτλο ακόμη, οι παραγωγοί έχουν στραφεί στον Ραμί Μάλεκ, όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη.

Πέρα από την πιθανή οσκαρική καμπάνια που θα τον αφορά, σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα για ρόλο στο «Bohemian Rhapsody», ο Μάλεκ έχει συμφωνήσει ήδη με τη USA Network για την τρίτη (και ίσως τελευταία) σεζόν του «Mr. Robot», της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο και θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο. Εκεί λογικά έχει αρχίσει ένα διαπραγματευτικό κυνήγι, ώστε να στριμωχτούν οι ημερομηνίες και να βολευτούν και οι 2 παραγωγές, χωρίς να είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό. 

Θυμίζουμε πως το «Bond 25» θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου του 2020, από την MGM και την Annapurna Pictures.