Λιντσικά ημερολόγια κορονοϊού: Τι μαστορεύει ο Ντέιβιντ σήμερα; - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:05
1/6

Λιντσικά ημερολόγια κορονοϊού: Τι μαστορεύει ο Ντέιβιντ σήμερα;

Σαν την πιο χαριτωμένη «μπεκετική» άσκηση, οι περιοδικές βιντεο-επανεμφανίσεις του Ντέιβιντ Λιντς σου φτιάχνουν το κέφι, έτσι πάναπλα χιουμοριστικές και παρεΐστικές που μοιάζουν.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Στην αξέχαστη αυτή περίοδο μια από τις μικρές χαρές είναι αυτές οι μικρές μπεκετικές ασκήσεις του Ντέιβιντ Λιντς πάνω στο «τίποτα», κάτι απειροελάχιστα διαλείμματα που μας λέει τον καιρό ή, όπως εδώ, μας δείχνει πώς φτιάχνει έναν ξύλινο νιπτήρα ενώ περιεργάζεται το αυτοσχέδιο σιφόνι του. Εδώ και καιρό ο δημιουργός μας παροτρύνει με τον ιδιοσυγκρασιακό, μινιμαλιστικό τρόπο του σε αξιοποίηση της περιόδου, σε κατασκευές, σε γράψιμο, σε ιδέες. Από την αρχή της πανδημίας έχει μάλιστα δηλώσει, πλήρως αισιόδοξα, ότι από αυτή την ιστορία θα βγούμε καλύτεροι, γενναιότεροι, πλουσιότεροι.

Ο Λιντς πριν λίγες μέρες παρουσίασε διαδικτυακά και το μικρού μήκους του «Fire» (2015). Έχει να μας εμφανιστεί δημιουργικά από το 2017 και το νεότερο «Twin Peaks» του (που βέβαια σημάδεψε τις περισσότερες λίστες «καλυτέρων» χρονιάς και δεκαετίας), ασχολείται ακατάπαυστα με κατασκευές στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, ηλεκτρικές, ξυλουργικές, υδραυλικές, μέχρι ακόμα και με ουρητήρα τύπου δημοσίων αποχωρητηρίων! Έξω βέβαια από τα τέλεια μετεωρολογικά του δελτία, που έχουμε παρουσιάσει και από τις σελίδες μας...

Απολαύστε τον στις νέες του, λιγόλογες, κατασκευαστικές περιπέτειες.