Hulkamaniacs ετοιμαστείτε! Ο Κρις Χέμσγουορθ θα υποδυθεί τον Χαλκ Χόγκαν σε βιογραφική ταινία - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:45
21/2

Hulkamaniacs ετοιμαστείτε! Ο Κρις Χέμσγουορθ θα υποδυθεί τον Χαλκ Χόγκαν σε βιογραφική ταινία

Η ζωή μιας καλτ φιγούρας από το χώρο του WWF και της show business γενικότερα, θα μεταφερθεί στο Netflix. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς («The Hangover») και ο σεναριογράφος Σκοτ Σίλβερ φαίνεται πως έχουν ως τώρα πολύ αρμονική συνεργασία στα γυρίσματα του «The Joker» και αποφάσισαν να τη συνεχίσουν κάνοντας άλλη μια ταινία. Αυτή τη φορά θα περιγράψουν τη ζωή ενός αληθινού χαρακτήρα, που αν μας έλεγε όμως κάποιος ότι προήλθε από κόμικ μπορεί να τον πιστεύαμε εύκολα. 

Ο Χαλκ Χόγκαν (Τέρι Τζιν Μπολέα το πραγματικό του όνομα) λοιπόν, πάλαι ποτέ θρύλος του WWF (World Wrestling Federation) και επίδοξος τηλεοπτικός και κινηματογραφικός αστέρας μέσα στα 90ς, θα είναι το θέμα μιας βιογραφικής ταινίας, με τον κύριο Thor αυτοπροσώπως, τον Κρις Χέμσγουορθ να τον υποδύεται! Η ταινία θα γίνει από την εταιρία παραγωγής του Μάικλ Σούγκαρ («Spotlight») για λογαριασμό του Netflix. 

Ο Χόγκαν ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του 70 και εκμεταλλεύτηκε την επόμενη δεκαετία την οργάνωση και την άνοδο που είχε ως τηλεοπτικό θέαμα η επαγγελματική πάλη, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μια «ηρωική» περσόνα και να κοσμεί εξώφυλλα περιοδικών, να παίζει σε παιδικά προγράμματα και φυσικά να επιχειρεί κινηματογραφική καριέρα. Μετά το 2000 συνδέθηκε με μια χρόνια δίκη για μια κασέτα που τον εμφάνιζε σε ερωτικές περιπτύξεις με μια σύντροφο ενός φίλου του. Σύμφωνα με πληροφορίες της παραγωγής, η ταινία θα αφοσιωθεί κυρίως στην καριέρα του στα ρίνγκ αφήνοντας εντελώς εκτός το τελευταίο κομμάτι της ζωής του.