Το «Black Panther 2» ξεκινά γυρίσματα το καλοκαίρι αφήνοντας αμήχανο το κοινό του - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:22
23/11

Το «Black Panther 2» ξεκινά γυρίσματα το καλοκαίρι αφήνοντας αμήχανο το κοινό του

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν, οι παραγωγοί της ταινίας φαίνεται να έχουν βρει λύση με τη συνέχεια του franchise χωρίς τον πρωταγωνιστή του. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Πέρα από το όποια καλλιτεχνική αξία έχει για τον καθένα, τo «Black Panther» αποδείχθηκε ένα πραγματικό χρυσωρυχείο για τη Marvel, φέρνοντας ένα συνολογικό ποσό εισπράξεων που ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια. Και τέτοια ποσά είναι αδύνατο να μην τα υπολογίζεις όταν φτιάχνεις τα μελλοντικά σου σχέδια, μη λογαριάζοντας όχι απλά πανδημίες αλλά ούτε το γεγονός πως η εικόνα αυτής της επιτυχίας, ο πρωταγωνιστής, έχει πεθάνει

Από τη στιγμή ειδικά που το «Black Panther» ήταν μια ταινία που αποτελούσε μέρος ενός σύμπαντος (ακόμη πιο επικερδούς συνολικά) και οι ήρωές του γίνονται αναπόσπαστα μέλη μιας μεγάλης ομάδας, η δύσκολη απόφαση της συνέχειας έμοιαζε για το στούντιο αναγκαία. Και όπως αποκάλυψε το Hollywood Reporter, η απόφαση όχι μόνο πάρθηκε αλλά ξεκινούν οι διαδικασίες για έναρξη γυρισμάτων τον Ιούλιο, τέσσερις μόλις μήνες από το αρχικό πλάνο που είχε γίνει, πριν προκύψουν πανδημίες και θάνατοι. 

Σύμφωνα με το άρθρο, η παραγωγή βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τένοκ Χουέρτα για να αναλάβει το ρόλο του βασικού villain στην ταινία - χωρίς να ορίζεται ποιος θα είναι αυτός από την ιστορία του κόμικ - της οποίας τα γυρίσματα θα κρατήσουν περίπου 6 μήνες και θα γίνουν κατά κύριο λόγο στην Ατλάντα. Αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που συνοδεύουν την είδηση, οπότε υποθέτουμε πως θα μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες τη λύση στο μεγαλύτερο αίνιγμα της ταινίας. Θα πεθάνει εκτός ιστορίας ο T’Challa; Θα πεθάνει στην αρχή του σίκουελ με υπολείμματα κομμένων σκηνών από το πρώτο φιλμ (όπως συνέβη με την Κάρι Φίσερ στο Star Wars); Θα αναλάβει άλλος ηθοποιός; Στούντιο και Ράιαν Κούγκλερ έχουν αναλάβει τη διαχείρηση αυτής της αμήχανης περίπτωσης. Το μόνο σίγουρο είναι, όπως διαβεβαίωσε η Marvel, πως δε θα δούμε CGI Μπόουζμαν, πάλι καλά.