Ξεκλειδώστε το στοιχειωμένο κόμικ «Locke & Key»! Κερδίστε αντίτυπα του πρώτου τόμου «Καλωσήρθατε στο Lovecraft» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
19:00
11/2

Ξεκλειδώστε το στοιχειωμένο κόμικ «Locke & Key»! Κερδίστε αντίτυπα του πρώτου τόμου «Καλωσήρθατε στο Lovecraft»

Το cinemagazine.gr και οι Εκδόσεις SEΛΙΝΙ σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε αντίτυπα του πρώτου τόμου του graphic novel «Locke & Key» των Τζο Χιλ και Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ.

Η σειρά εικονογραφημένων μυθιστορήματων «Locke & Key» φώναζε από το 2008 που πρωτοδημοσιεύτηκε πως αποτελεί πρώτης τάξεως υλικό για μεταφορά σε σινεμά ή τηλεόραση και φέτος το Netflix αποφάσισε να «ξεκλειδώσει» το μυστήριο με μία σειρά 10 επεισοδίων από τους Κάρλτον Κιουζ («Lost») και Μέρεντιθ Αβερίλ («The Haunting of Hill House»).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς που κυκλοφόρησε 7 Φεβρουαρίου:

Μετά τη δολοφονία του πατέρα τους, τρία αδέρφια μετακομίζουν με τη μαμά τους στο πατρικό του, όπου ανακαλύπτουν μαγικά κλειδιά που ξεκλειδώνουν δυνάμεις και μυστικά.

Τα βιβλία

Ο Τζο Χιλ, κορυφαίος συγγραφέας τρόμου και Bestselling author των New York Times (και γιος του Στίβεν Κινγκ) δημιουργεί μια ολοκαίνουργια ιστορία σκοτεινής φαντασίας και θαυμάτων, το «Locke & Key». Γραμμένο από τον Χιλ με εικονογράφηση του Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ, το «Locke & Key» μιλά για το Keyhouse, μια απίθανη έπαυλη στη Νέα Αγγλία, με φανταστικές πόρτες, που μεταμορφώνουν όσους τολμούν να τις διασχίσουν... σπίτι ενός αδυσώπητου πλάσματος γεμάτου μίσος που δεν θα ησυχάσει αν δεν ανοίξει την πιο τρομακτική πόρτα απ' όλες!

Ο δημιουργός του «Locke & Key», Τζο Χιλ, είναι βραβευμένος με το Bram Stoker Award, το World Fantasy Award και το Sydney J. Bounds Best Newcomer Award.

Το cinemagazine.gr και οι Εκδόσεις SEΛΙΝΙ, δίνουν την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Locke & Key - Καλωσήρθατε στο Lovecraft» των Τζο Χιλ και Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ. Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να το διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.