16:41
13/2

Δείτε πρώτοι την «Έμα» του Πάμπλο Λαραΐν με πρωταγωνιστή τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ

Το cinemagazine.gr και η Weird Wave, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Έμα» την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Ανδόρα.

Μετά από ένα τραυματικό γεγονός που θα συγκλονίσει την οικογενειακή της ζωή, η Έμα, μια νεαρή γυναίκα που ζει μέσα από τον χορό, προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της, αναλαμβάνοντας κάθε ρίσκο για να το καταφέρει.

O σκηνοθέτης Πάμπλο Λαραΐν (Νο, Jackie, Νερούδα) αφήνει κατά μέρος τις προσωπικότητες της σύγχρονης Ιστορίας, και επιστρέφοντας στη γενέτειρα του Χιλή, δημιουργεί μια εμπρηστική δραματική ταινία για την τέχνη, την επιθυμία, την εγκατάλειψη και την οικογένεια.

Σημείωμα σκηνοθέτη

Θέλησα να μιλήσω μέσα από την ταινία για το πολύ δύσκολο θέμα των αποτυχημένων υιοθεσιών, που πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν και που παραμένει ταμπού σε πολλές χώρες, όπως και στη Χιλή . Έδωσα στους ηθοποιούς το σενάριο μια μέρα πριν τα γυρίσματα. Ήθελα οι ηθοποιοί να μην ελέγχουν πλήρως τους χαρακτήρες μου αλλά να αφουγκραστούν ενστικτωδώς την ανθρώπινη πλευρά των ηρώων. Αυτό με οδήγησε στο να κατευθύνω μόνο αρχικά τους ηθοποιούς μου, αφού, αφήνοντας τους ελευθέρους στο ένστικτό τους, από ένα σημείο και μετά, πήραν εκείνοι τον έλεγχο.

Επίσημη Συμμετοχή, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2019
Επίσημη Συμμετοχή, 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Το cinemagazine.gr και η Weird Wave δίνουν την ευκαιρία σε 30 τυχερούς να κερδίσουν προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Έμα» του Πάμπλο Λαραΐν την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Αμπελόκηποι) στις 20:00. Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Έμα» κυκλοφορεί 20 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από τη Weird Wave.