Ένα Όσκαρ για κάθε υποψήφια Καλύτερη Ταινία [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
11:14
5/2

Ένα Όσκαρ για κάθε υποψήφια Καλύτερη Ταινία [photos]

Ένα Όσκαρ για κάθε υποψήφια Καλύτερη Ταινία [photos]

Ο βραβευμένος designer και εικονογράφος Όλι Γκιμπς, πιστός σε μία ξεχωριστή, δημιουργική παράδοση, σχεδιάζει και φέτος μοναδικά αγαλματίδια Όσκαρ με έμπνευση τις υποψηφιότητες Καλύτερης Ταινίας.

Από το cinemagazine.gr

 

Εδώ και εφτά χρόνια ο Όλι Γκιμπς έχει ένα σινεφίλ, προσωπικό πρότζεκτ: την εικονογράφηση του πιο επιθυμητού κινηματογραφικού βραβείου με έμπνευση τις ετήσιες υποψηφιότητες στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας.

Για άλλη μία χρονιά λοιπόν, έβαλε κάτω κοστούμια, ιδές και χαρακτηριστικά στοιχεία των υποψήφιων ταινιών και παρέδωσε εννιά ξεχωριστά Όσκαρ που... αξίζουν το δικό τους βραβείο!

Μπορείτε να δείτε προηγούμενες δουλειές του εδώ: https://www.ollygibbs.com/best-picture-nominations

Στην αφίσα που περιλαμβάνει και τα εννιά αγαλματίδια οι ταινίες είναι οι: 1917, Κάποτε στο Χόλιγουντ, Παράσιτα, Τζόκερ, Ο Ιρλανδός, Τζότζο, Κόντρα σε Όλα, Μικρές Κυρίες και Ιστορία Γάμου.

Μην χάσεις την 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV την Κυριακή 9/2. 

Οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί, το pre show από τη 1:30 π.μ. με αποκορύφωμα την Τελετή Απονομής  που μπορείς να απολαύσεις στο COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο ή το COSMOTE CINEMA 2HD με live σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη & τη Χριστίνα Μπίθα απευθείας από το Λος Άντζελες. Την έχασες; Κανένα πρόβλημα. Απόλαυσε την στις 10/2 στις 21.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD με ελληνικούς υπότιτλους.

Μείνετε συντονισμένοι στο cinemagazine.gr για την κάλυψη των φετινών βραβείων Όσκαρ με καθημερινά θέματα, νέα, αφιερώματα και προβλέψεις!

Διεκδικήστε προσκλήσεις για τη ζωντανή μετάδοση της 92ης Τελετής Απονομής των βραβείων Όσκαρ στον Δαναό εδώ.