Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της «Supergirl» - νεα || cinemagazine.gr
14:01
5/4

Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της «Supergirl»

Η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα εντός του έτους, αφού ολοκληρωθούν εκείνα του «Superman» του Τζέιμς Γκαν. Για να συμβεί αυτό όμως, χρειάζεται και σκηνοθέτης κι αυτός μόλις βρέθηκε.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Βρήκαμε άνθρωπο να κάνει την Supergirl στο πρόσωπο της Μίλι Άλκοκ του «House of the Dragon», σκηνοθέτη δεν είχαμε, αποκτήσαμε κι από αυτόν. Και το όνομα αυτού Κρεγκ Γκίλεσπι. Του σκορσεζικού «Εγώ η Τόνια», του ανιαρού «Dumb Money» και της πιο συναφούς με τις προδιαγραφές της ανάθεσης «Κρουέλα». Η ταινία θα βασιστεί στη σειρά κόμικ «Supergirl: Woman of Tomorrow» - αναφορά στον Άλαν Μουρ ο τίτλος- και πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα αφού ολοκληρωθούν εκείνα του «Superman» του Τζέιμς Γκαν.

Η προηγούμενη σόλο κινηματογραφική εξόρμηση της ηρωίδας είχε εξασφαλίσει Φέι Νταναγουέι και Πίτερ Ο’Τουλ στο καστ και καθόλου καλά δεν είχε πάει, αν και σίγουρα σαραντάρηδες θεατές τρέφουν συναισθήματα νοσταλγίας προς αυτή. Η Supergirl εμφανίστηκε ξανά και πέρσι το καλοκαίρι στον «Flash», με τη μορφή της Σάσα Κέιλ. Έκτακτη για τον ρόλο ήταν, ρωμαλέα και ηρωική, μα ατύχησε να πέσει σε μεταβατική περίοδο για το franchise.

Οι φήμες θέλουν να εμφανίζεται στην ταινία και ο Krypto, ο υπερ-σκύλος. Αν οι παραγωγοί καταφέρουν να πείσουν τον Μέσι της «Ανατομίας μιας Πτώσης» θα έχουν κι έναν πραγματικό σταρ στο καστ τους, αλλά κάτι μας λέει ότι ο Μέσι συνεργάζεται μόνο με auteurs.