Έλεν Μίρεν, Μπεν Κίνγκσλεϊ και Πιρς Μπρόσναν εξιχνιάζουν εγκλήματα για λογαριασμό του Κρις Κολόμπους - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
17:03
22/4

Έλεν Μίρεν, Μπεν Κίνγκσλεϊ και Πιρς Μπρόσναν εξιχνιάζουν εγκλήματα για λογαριασμό του Κρις Κολόμπους

Αυτός, Εκείνος, Αυτή και τα Μυστήρια! Οι τρεις ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική μεταφορά του best-seller «The Thursday Murders Club».

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Λέγεται ότι για να αποκτήσει τα δικαιώματα του βιβλίου «The Thursday Murders Club», η Amblin έδωσε το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις εδώ και μια δεκαετία. Το εν λόγω best-seller, γέννησε μια σειρά μυθιστορημάτων με ήρωες μια τετράδα ηλικιωμένων που λύνουν μυστήρια για να περάσουν την ώρα τους.

Οι φήμες θέλουν να έχουν βρεθεί ήδη οι τρεις από τους τέσσερις και αυτοί είναι οι Έλεν Μίρεν, Μπεν Κίνγκσλει και Πιρς Μπρόσναν. Τη σκηνοθεσία της ταινία πρόκειται να αναλάβει ο Κρις Κολόμπους, πνευματικό παιδί του Σπίλμπεργκ υπεύθυνος για τα δυο πρώτα «Χάρι Πότερ», για το «Μόνος στο Σπίτι» και για την αγαπημένη ταινία των προγραμματιστών των εγχώριων ιδιωτικών καναλιών, τον «Άνθρωπο τον Δύο Αιώνων».

Οι φαν του «Only Murders in the Building» λογικά θα χτυπήσουν κάρτα, με δεδομένο το καστ και το είδος, αν βγει καλοκαίρι στα μέρη μας, θα κάνει θραύση, η λογική λέει ότι θα δούμε και τα επόμενα μυθιστορήματα της σειράς στο σινεμά σύντομα.