Tρέιλερ: Η Ισάνα Νάιτ Σιάμαλαν υπόσχεται ανατριχίλες με το «The Watchers» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
7:00
24/4

Tρέιλερ: Η Ισάνα Νάιτ Σιάμαλαν υπόσχεται ανατριχίλες με το «The Watchers»

Ακολουθώντας τα χνάρια του διάσημου πατέρα της, η Σιάμαλαν κάνει ντεμπούτο με μια ταινία τρόμου στηριγμένη σε ιδιαίτερο concept και πρωταγωνίστρια την Ντακότα Φάνινγκ.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Έχοντας σκηνοθετήσει ήδη κάποια επεισόδια της σειράς του πατέρα της «Servant», η Ισάνα Νάιτ Σιάμαλαν κάνει το επίσημο σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε παραγωγή Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τίτλο «The Watchers».

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο τoυ A.M. Σάιν, το φιλμ θέλει μια καλλιτέχνιδα που πλησιάζει την τρίτη δεκαετία της ζωής της να χάνεται σε αφιλόξενο ιρλανδικό δάσος. Αναζητώντας καταφύγιο εντοπίζει ένα παράξενο σπίτι και ξαφνικά βρίσκεται παγιδευμένη εκεί μέσα παρέα με τρεις ξένους και μια σειρά από μυστηριώδη, απειλητικά πλάσματα να τους παρακολουθούν απ’ έξω κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ταινία τρόμου στηριγμένη σε concept, μυστικοπάθεια, ακόμα και ο τρόπος ομιλίας των ηθοποιών στο τρέιλερ φαίνεται να πατά στα χνάρια του σινεμά του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Μένει να δούμε αν έχει και τη βιρτουοζιτέ του, ελπίζουμε το φίλτρο και το γούστο της να είναι καλύτερο από το δικό του. Φοβόμαστε ότι το κοινό θα είναι καχύποπτο, καθώς είμαστε σε μια περίοδο που ο σοσιομιντιακός όχλος έχει βγει παγανιά για «nepo babies», όπως τα αποκαλεί - αν και μέχρι την έξοδο της ταινίας στις 14 Ιουνίου, μπορεί αυτή η τάση να έχει κοπάσει. Επίσης, έχει αρκετούς πολέμιους στη σινεφίλ κοινότητα ο Σιάμαλαν, μοιραία κάποιοι θα αναφωνήσουν «δεν μας έφτανε ένας» τρομαγμένοι. Αλλά ας δούμε πρώτα την ταινία της, ναι;

Πρωταγωνιστεί η Ντακότα Φάνινγκ, δείτε το υποσχόμενο τρέιλερ παρακάτω.