«Shut the f**k up, Wednesday»: Ο Στιβ Μπουσέμι νέος διευθυντής στη δεύτερη σεζόν της σειράς - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:39
17/4

«Shut the f**k up, Wednesday»: Ο Στιβ Μπουσέμι νέος διευθυντής στη δεύτερη σεζόν της σειράς

Καθώς η δεύτερη σεζόν της επιτυχίας του Netflix ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της και οι δημιουργοί σπάνε το κεφάλι τους να σκαρφιστούν ποιο τραγούδι θα βάλουν τη Τζένα Ορτέγκα να χορέψει, η σχολή «Nevermore» βρήκε τον νέο της διευθυντή.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Η επιτυχία της «Wednesday», της spin-off σειρά της «Οικογένειας Άνταμς», πιστοποιείται και από το πόσα παιδάκια είδαμε ντυμένα Wednesday τις Απόκριες που ακολούθησαν. Δίχως να σηματοδοτεί επιστροφή στη μεγάλη φόρμα για τον Τιμ Μπέρτον, ανανέωσε το ενδιαφέρον για το brand name του. Εδώ που τα λέμε, μπορούσες να διακρίνεις τη διαφορά ανάμεσα στα επεισόδια που γύρισε εκείνος και στα υπόλοιπα – κυρίως στο καδράρισμα και στον ρυθμό.  Συνολικά, η «Wednesday» ήταν ένα ευπρεπές υποκατάστατο Χάρι Πότερ και πολύ καλύτερη από άλλες σειρές teen προσανατολισμού που μπορείς να βρεις μέσα στην πλατφόρμα του Netflix. 

Με την σειρά να σπάει ρεκόρ παρακολούθησης και την αυτοσχέδια χορογραφία της Τζένα Ορτέγκα στο «Goo Goo Muck» να προκαλεί φρενίτιδα και να αντιγράφεται από εκατομμύρια χρήστες, ήταν δεδομένος ο ερχομός μια δεύτερης σεζόν. Σε αυτή τη δεύτερη σεζόν τον διευθυντή θα υποδυθεί ο αγαπημένος Στιβ Μπουσέμι, αυτός ο τακτικός συνεργάτης των αδερφών Κοέν, που κάνει τις ταινίες λίγο καλύτερες με την εμφάνισή του και τα τελευταία χρόνια έχει βρει καταφύγιο στην τηλεόραση – άραγε χρειάζονται όλο και λιγότερο τις «φάτσες» οι κινηματογραφιστές; Θυμίζουμε ότι η σχολή λέγεται Nevermore, μια προφανής αναφορά στον Έντγκαρ Άλαν Πόου.

Τα γυρίσματα υποτίθεται ότι θα ξεκινήσουν σύντομα στην Ιρλανδία, άγνωστο πότε θα δούμε τη δεύτερη σεζόν στις οθόνες μας.