Fake trailer με τον Χένρι Καβίλ ως Μποντ κάνει θραύση στο youtube - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:43
18/4

Fake trailer με τον Χένρι Καβίλ ως Μποντ κάνει θραύση στο youtube

Εκτός από την αυτοπαρωδική εκδοχή Μποντ του «Man from Uncle», ο Χένρι Καβίλ θα έχει και αυτό το τρέιλερ, για να παρηγορηθεί που δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να μπει στο κουστούμι του 007 - αν και ποτέ δεν ξέρεις.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Από τότε που τα εργαλεία της ΑΙ έγιναν ευρέως διαθέσιμα, το μόνο που δεν έχουμε δει πώς θα ήταν αν το γύριζε ο Γουές Άντερσον, είναι ο «Μιμίκος και η Μαίρη».  Ταυτόχρονα, μυριάδες concept art με εναλλακτικούς σταρ στη θέση υπερηρώων της οθόνης προκαλούν ενθουσιασμό στους φαν με τη what if γοητεία τους.  Ένας δημιουργός του youtube το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Χρησιμοποιήσε προϋπάρχον υλικό, επιστράτευσε και την ΑΙ και έφτιαξε ένα τρέιλερ με τον Χένρι Καβίλ ως Μποντ. Έναν ηθοποιό που ήταν στην προεπιλογή πριν την πρόσληψη του Κρεγκ, ακούγεται τακτικά ως υποψήφιος, αλλά μάλλον θα μείνει με την χαρά της διακριτικά αυτοπαρωδικής εκδοχή Μποντ που υποδύθηκε στο διασκεδαστικότατο «Man from Uncle» του Γκάι Ρίτσι.

Το τρέιλερ δεν διαφέρει και πολύ από τα χιλιάδες mashup trailers που κατασκευάζουν οι φαν χωρίς τη χρήση ΑΙ, η περιέργεια για τη δεύτερη ίσως να διόγκωσε το ενδιαφέρον. Τα κατά ΑΙ αποσπάσματα θυμίζουν video game εικοσαετίας, η υποτιθέμενη παρουσία της Μάργκοτ Ρόμπι ευπρόσδεκτη, έχουμε και δυο ακόμα παρατηρήσεις. Η μία ότι δεν μπορεί ο Μποντ να μιλά με αμερικάνικη προφορά, εδώ τα έκανε μαντάρα η ΑΙ, η άλλη ότι δεν είναι μουσική Μποντ αυτό που ακούμε στο τρέιλερ.