• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Βίντεο: Μια πρώτη ματιά στον κόσμο της «Annie»

13 Δεκ 2013 | Νέα | 0 comments

Η διασκευή του διάσημου μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, «Annie» μας επιτρέπει να ρίξουμε μια πρώτη κλεφτή ματιά στην εικόνα των πρωταγωνιστών, σε ένα διασκεδαστικό βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής, που οι συντελεστές ολοκλήρωσαν την περασμένη εβδομάδα στο Χάρλεμ.
Συντάκτης: Ανθή Νταουσάνη
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η διασκευή του διάσημου μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, «Annie» μας επιτρέπει να ρίξουμε μια πρώτη κλεφτή ματιά στην εικόνα των πρωταγωνιστών, σε ένα διασκεδαστικό βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής, που οι συντελεστές ολοκλήρωσαν την περασμένη εβδομάδα στο Χάρλεμ.

Κουβενζανέ Γουόλις (η μικρή πρωταγωνίστρια των «Μυθικών Πλασμάτων του Νότου» που συμμετέχει φέτος και στο «12 Χρόνια Σκλάβος»), η Κάμερον Ντίαζ και ο Τζέιμι Φοξ εμφανίζονται στη δική τους μουσικοχορευτική εκδοχή του Tomorrow και το πνεύμα γιορτής απογειώνεται, καθώς περιμένουν να ακούσουν το ανακουφιστικό «it’s a wrap»!

Στην παραγωγή της Overbook Entertainment των Γουίλ και Τζέιντα Σμιθ, σε συνεργασία με τον χιπ χόπερ Jay-Z που επιμελείται το soundtrack και με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γουίλ Γκλουκ («Easy A»), συμμετέχουν επίσης οι Μπόμπι Καναβάλε, Αντεγουάλε Ακινουόγιε, Ντόριαν Μίσικ και Τρέισι Τομς. Ο σκηνοθέτης επεξεργάστηκε σενάριο, γραμμένο αρχικά από την Έμα Τόμσον («Νάνι ΜακΦί») και την Αλίν Μπρος ΜακΚένα («Ο Διάβολος Φοράει Πράντα»),

Το «Annie», που προορίζεται να βγει στις αίθουσες ακριβώς σε ένα χρόνο, βασίζεται επάνω στην προηγούμενη κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ το 1982 από τον Τζον Χιούστον, όπου η Αϊλίν Κουίν υποδυόταν το ορφανό κορίτσι που περνάει από πολλές περιπέτειες μέχρι να βρει μια οικογένεια να την αγκαλιάσει.

Θυμίζουμε ότι η φετινή πρωταγωνίστρια του «The Counselor» είναι η κακιά της ταινίας – θα ενσαρκώνει τη Μις Χάνιγκαν, τη σκληρή επικεφαλής του ορφανοτροφείου όπου φιλοξενείται η μικρή ηρωίδα, ένας ρόλος που στην ταινία του 1982 είχε ερμηνεύσει η Κάρολ Μπέρνετ και αρχική επιλογή για το ρόλο ήταν η Σάντρα Μπούλοκ.

Όσο για τον Τζέιμι Φοξ, ενσωματώθηκε στο καστ ως Μπέντζαμιν Σταξ – μια νέα εκδοχή του παλιού χαρακτήρα Ντάντι Γουόρμπακς, σε αυτή τη revisited εκδοχή του μιούζικαλ.

Η επιλογή της μικρής «Χάσπαπι» λίγο πριν από τα περσινά Όσκαρ -για ένα ρόλο που αρχικά προοριζόταν για την κόρη του Γουίλ Σμιθ, Γουίλοου- έμοιαζε προφανής σε μια χρονιά που ο κινηματογραφικός κόσμος παραμιλούσε για το ταλέντο της Κουβενζανέ και το στοίχημα για εκείνη είναι να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει εξίσου καλά κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είδαμε στο φιλμ του Μπεν Τσάιτλιν. Όπως το να τραγουδήσει.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ