Το «Demolition», η ταινία έναρξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ και φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία του σκηνοθέτη των «Dallas Buyers Club» και «C.R.A.Z.Y.», Ζαν-Μαρκ Βαλέ.
O Tζέικ Τζίλενχαλ υποδύεται έναν επιτυχημένο τραπεζίτη, που προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Παρά την πίεση από το πεθερό του (Κρίς Κούπερ), δυσκολεύεται να ισορροπήσει συναισθηματικά. Ένα γράμμα παραπόνων σε μία εταιρεία με αυτόματους πωλητές, οδηγεί σε μία σειρά από γράμματα, που γίνονται σταδιακά όλο και περισσότερο συναισθηματικά και προσωπικά. Η υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση πελατών (Ναόμι Γουότς) δεν αργεί να παρατηρήσει τα ιδιότυπα γράμματα και να ταυτιστεί μαζί τους, μιας και η ίδια ζει μία εξίσου δύσκολη καθημερινότητα.
Αν και οσκαρικών προδιαγραφών μετά την φόρα τόσο του Βαλέ και τη σαρωτική επιτυχία του Μάθιου Μακόναχι στο «Dallas Buyers Club», αλλά και του Τζέικ Τζίλενχαλ φρέσκου μετά τις καλές του ερμηνείες στα «Νυχτερινός Ανταποκριτής» και «Αριστερόχειρας», η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας ορίστηκε περιέργως για τις 8 Απριλίου 2016, χάνοντας τη φετινή οσκαρική κούρσα.






