Η ζωή συνεχίζεται για τον Τζέιμς Φράνκο που μετά το «Disaster Artist» και τις κατηγορίες που αντιμετώπισε για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της οσκαρικής καμπάνιας του, παρουσιάζει την επόμενη ταινία του εξακολουθώντας να τρέχει διάφορα projects με συνεργάτες σε φρενήρεις ρυθμούς. Το «Future World», που δεν σχετίζεται με το «Futureworld» του 1976 το οποίο με τη σειρά του ήταν συνέχεια του «Westworld», είναι η πρώτη του απόπειρα στο καθαρό action genre, σε συνσκηνοθεσία με τον Μπρους Τιερί Τσέουνγκ, με τον οποίο έχει δουλέψει και στο παρελθόν.
Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας βγήκε χθες και μας προϊδεάζει για μια εναλλακτική εκδοχή ενός post-apocalyptic περιβάλλοντος, με τα ίχνη του «Mad Max» να είναι, μοιραία, εμφανή. Στην πλοκή, ακολουθούμε την πορεία ενός νεαρού αγοριού που ψάχνει ένα είδος φαρμάκου που θα σώσει την μητέρα του και στην αναζήτηση αυτή έρχεται αντιμέτωπο με παρανοϊκούς μαχητές, έχοντας τη βοήθεια ενός ανδροειδούς.
Ο Φράνκο θα υποδυθεί έναν πολέμαρχο, ενώ πλάι του θα έχει γνωστά ονόματα, καθώς συμπρωταγωνιστούν η Μίλα Γιόβοβιτς, η Λούσι Λιου και h Σούκι Γουότερχαουζ. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 25 Μαΐου.







