• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Τρέιλερ: Ακόμη ένας εκκεντρικός γκαφατζής για τον Τζόνι Ντεπ

13 Αυγ 2014 | Νέα | 0 comments

Ο Τζόνι Ντεπ δεν φαίνεται να μοιράζεται την κούρασή μας με τη μανιέρα του σε επιλογή και εκτέλεση ρόλων και συνεχίζει ακάθεκτος να προσθέτει στη συλλογή του με ανόητες, περίεργες φυσιογνωμίες. Επόμενη στάση: ο άχρηστος, ανόητος κατάσκοπος του «Mοrtdecai».
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στην κωμωδία κατασκοπείας, που σατιρίζει την μακρά παράδοση των κινηματογραφικών Τζέιμς Μποντ και αντίστοιχων σούπερ-κουλ και αποτελεσματικών φιγούρων, ο Ντεπ υποδύεται τον Άγγλο (αριστοκράτη, ή προσποιείται;) Τσάρλι Μόρτντεκάι, έναν έμπορο τέχνης ο οποίος «χειρίζεται μερικούς εξαγριωμένους Ρώσους, την βρετανική [υπηρεσία κατασκοπείας] MI5, την πανέμορφη γυναίκα του και έναν διεθνή τρομοκράτη στην προσπάθειά του να εντοπίσει έναν κλεμμένο πίνακα, που κρύβει το κλειδί για έναν χαμένο τραπεζικό λογαριασμό με χρυσάφι των Ναζί.»

Η ταινία βασίζεται στην ανθολογία «The Mortdecai Trilogy» του Κίριλ Μπονφιλιόλι, το οποίο σημαίνει ότι, αν το «Mortdecai» γίνει επιτυχία, ο Ντεπ θα μπορεί να προσθέσει ακόμη ένα φραντσάιζ στο σωρό των «Πειρατών της Καραϊβικής», της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» και του «Μοναχικού Καβαλάρη».

Η σκηνοθεσία είναι του Ντέιβιντ Κεπ (έχει δουλέψει με τον Ντεπ στο «Μυστικό Παράθυρο») και το καστ συμπληρώνουν οι Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Πολ Μπέτανι, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο Όλιβερ Πλατ, η Όμπρεϊ Πλάζα και η Ολίβια Μαν. Το «Mortdecai» κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2015.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ