• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Trailer «The Fall»: Για δυνατούς λύτες

27 Φεβ 2008 | Νέα | 0 comments

Κοίταξε είναι λίγο παράξενο αυτό το ταξίδι που θα πάμε τώρα. Δεν χρειάζεται καμία βαλίτσα, τσάντα ή σακβουαγιάζ. Το μόνο που πρέπει να έχεις είναι καθαρό μυαλό και ν’ αφήσεις τη φαντασία σου χωρίς λουρί και αλυσίδες για να κυκλοφορεί ελεύθερη.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κοίταξε, είναι λίγο παράξενο αυτό το ταξίδι που θα πάμε τώρα. Δεν χρειάζεται καμία βαλίτσα, τσάντα ή σακβουαγιάζ. Το μόνο που πρέπει να έχεις είναι καθαρό μυαλό και ν’ αφήσεις τη φαντασία σου να κυκλοφορεί ελεύθερη, χωρίς λουρί και αλυσίδες.


Το trailer του «The Fall» που ανέβηκε από το IGN, είναι  μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση (Προσωπικά, μου θύμισε το συναίσθημα που ένιωσα όταν πρωτοείδα αυτό της ασύλληπτης «Πηγής της ζωής» του Ντάρεν Αρονόφσκι). To «The Fall» καταρχάς έχει παραγωγούς τους Ντέιβιντ Φίντσερ και Σπάικ Τζόνζι. Κατά δεύτερον, γεννήθηκε στο μυαλό του Νταν Γκιλρόι και του Νίκου Σουλτανάκη κι αργότερα μετουσιώθηκε σε κινηματογραφικά καρέ από τον Ταρσέμ Σινγκ, τον ιδιόμορφο σκηνοθέτη του δαιδαλώδους «Κελιού». Το καλύτερο της υπόθεσης είναι, τώρα, ότι ο κάθε θεατής μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα από το trailer.


Καθώς ταξιδεύουμε θα  συναντήσουμε σ’ ένα νοσοκομείο ένα μικρό κορίτσι με σπασμένη κλείδα, το οποίο γνωρίζει κάποιον κλινήρη. Εκείνος θ’ αρχίζει να της διηγείται μια ιστορία που έχει συμβεί στο μακρινό παρελθόν και ξαφνικά η πραγματικότητα θα μπερδευτεί με το φανταστικό. Ο αφηγητής και η ακροάτρια θα συμμετέχουν παράλληλα και στους δύο κόσμους και θ’ αρχίσει ένα brain game για ισχυρούς λύτες.


Καλό μας ταξίδι….


Κική Παπαδοπούλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ