• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

To Scream επιστρέφει με ουρλιαχτά!

13 Απρ 2011 | Νέα | 0 comments

10 χρόνια μετά τα γεγονότα του φινάλε της τριλογίας Scream κι ενώ η Σίντνεϊ Πρέσκοτ έχει καταφέρει να ξαναβρεί την ηρεμία της χάρη στην ενασχόληση της με το γράψιμο, ο Ghostface Killer εμφανίζεται ξανά και οι κανόνες δεν είναι πια οι ίδιοι.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

10 χρόνια μετά τα γεγονότα του φινάλε της τριλογίας "Scream" κι ενώ η Σίντνεϊ Πρέσκοτ έχει καταφέρει να ξαναβρεί την ηρεμία της χάρη στην ενασχόληση της με το γράψιμο, ο Ghostface Killer εμφανίζεται ξανά και οι κανόνες δεν είναι πια οι ίδιοι. Η Νιβ Κάμπελ επιστρέφει στο ρόλο της Σίντνεϊ Πρέσκοτ στο πολυαναμενόμενο αυτό sequel, ενώ από το αρχικό καστ επιστρέφουν επίσης ο Ντέιβιντ Αρκέτ και η Κόρτνεϊ Κοξ.

Το τέταρτο Scream κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη και στις ελληνικές αίθουσες, μετά τη λαμπερή επίσημη πρώτη του στο Χόλιγουντ. Στην ταινία, που υπογράφει ο μετρ του τρόμου, Γουές Κρέιβεν, πρωταγωνιστούν, εκτός από τους Αρκέτ, Κοξ και Κάμπελ οι Χέιντεν Πανετιέρ, Ρόρυ Κάλκιν, αλλά και η Άννα Πάκουιν. Η ταινία συνδυάζει όλα τα κλισέ του είδους, με στιγμές χιούμορ, αλλά και την αυτοσαρκαστική ματιά του Γουές Κρέιβεν.

Το κοινό της πρεμιέρας ούρλιαζε πάντως ακόμα και πριν από την προβολή, για να απαντήσει σε όσους θεώρησαν την ανάσταση του franchise ένα ακόμα καταδικασμένο sequel. Το σενάριο της ταινίας επιμελήθηκε ο Κέβιν Ουίλιαμσον – η πένα των δυο πρώτων Scream και του «Ξέρω τι έκανες πέρισυ το καλοκαίρι», ενώ ο Κρέιβεν αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό ότι έχει υπογράψει για αλλά 2 sequel (Scream 5 και 6), αναλόγως φυσικά την επιτυχία του 4.

A.N

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ