• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Το επόμενο «Μαντ Μαξ» δεν θα έχει Φουριόσα;

13 Οκτ 2015 | Νέα | 0 comments

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως το «Μαντ Μαξ: Ο Δρόμος της Οργής» ήταν το αριστούργημα δράσης της χρονιάς και ακόμα κι αυτοί που δεν ενστερνίζονται το παραπάνω, συμφωνούν σε ένα πράγμα: η Σαρλίζ Θερόν, η οργισμένη Φουριόσα ήταν το πραγματικό αστέρι της ταινίας.
Συντάκτης: Πάνος Γκένας
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μπορεί η Θερόν να οδήγησε γενναία το «Δρόμο της Οργής», σύμφωνα με συνέντευξη του Τζορτζ Μίλερ όμως, η εικονική πολεμίστρια δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίκουελ.

«Δεν είμαι σίγουρος, είναι η απάντηση» δήλωσε ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Θέρον. «Αν και δεν συμμετέχει κανονικά στο σίκουελ του «Μαντ Μαξ», υπάρχει μία σκηνή στην οποία αλληλεπιδρούν οι δυο τους. Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί είναι κάτι που εξελίσσεται», συμπλήρωσε.

Φυσικά είναι ακόμα νωρίς για συζητήσεις σχετικά με τα Mad Max 5 και 6, αλλά κατα πως φαίνεται είναι θέμα χρόνου για τον Τομ Χάρντι να ξαναντυθεί στα δερμάτινα. Τι έχει να πει ο Μίλερ για τον φημολογούμενο τίτλο του σίκουελ «Mad Max: The Wasteland»;

«Είναι απλά τίτλος εργασίας. Ο σεναριογράφος Νίκο Λαθούρης κι εγώ σκάψαμε βαθιά στις υποπλοκές που αφορούν τους χαρακτήρες και τελικά προέκυψαν τα σενάρια για δύο (ή και περισσότερες) ταινίες. Ελπίζω η επόμενη ταινία που θα κάνω να είναι πιο μικρή, χωρίς ειδικά εφέ και πολλά ακροβατικά».

Το «Μαντ Μαξ: Ο Δρόμος της Οργής» αναμένεται να σαρώσει (δικαιολογημένα)τα όσκαρ στις τεχνικές κατηγορίες. Μακάρι να υπάρξει και μία υποψηφιότητα έκπληξη για τη Θερόν, μπας και διασφαλίσει τη θέση της στα επόμενα χωρίς δικαιολογίες.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ