• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Το cinemag στα γυρίσματα του Αγγελόπουλου!

21 Φεβ 2008 | Νέα | 0 comments

Σήμερα παρ’ όλη την καλοκαιρία, το Ανατολικό αεροδρόμιο κινήθηκε σε ρυθμούς “Αγγελοπουλικούς”. Βρεθήκαμε στο κτίριο 5, για να παρακολουθήσουμε τα γυρίσματα της καινούργιας ταινίας του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει για πρωταγωνιστές δύο μεγάλους και σημαντικότατους ηθοποιούς της κινηματογραφικής βιομηχανίας, τον Γουίλιαμ Νταφόε και την Ιρέν Ζακόμπ. Οι δυο τους ήταν εκεί και μίλησαν για την ταινία και τους ρόλους τους, όπως επίσης στο χώρο βρισκόταν και οι σταθεροί συνεργάτες του σκηνοθέτη, Διονύσης Φωτόπουλος, δημιουργός των καταπληκτικών σκηνικών και η Ελένη Καραίνδρου, υπεύθυνη για τις ατμοσφαιρικές μουσικές του soundtrack. Μετά απ’ τη συνέντευξη, μεταφερθήκαμε πίσω στη δεκαετία του ’70, στα σύνορα του Καναδά και
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Φωνές που διαπερνούσαν τη φτιαγμένη από τσίγκο αποθήκη στο χώρο του ανατολικού αεροδρομίου, κάτι περίεργοι τύποι με στολές της αμερικάνικης συνοριοφυλακής που βολτάριζαν στις απέραντες ασφάλτινες εκτάσεις στο Ελληνικό και διάσημοι επισκέπτες από χώρες μακρινές. Το cinemag.gr βρέθηκε στο κτίριο 5, για να παρακολουθήσει από κοντά τα γυρίσματα της καινούργιας ταινίας του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, «Η Σκόνη Του Χρόνου», η οποία έχει για πρωταγωνιστές δύο σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας, τον Γουίλιαμ Νταφόε και την Ιρέν Ζακόμπ.


Οι δυο τους μίλησαν για την ταινία, τους ρόλους τους και για τις όποιες «σκονισμένες» εμπειρίες έχουν βιώσει μέχρι σήμερα στη χώρα μας. Στον αχανή χώρο μπορούσες να διακρίνεις τους σταθερούς συνεργάτες του σκηνοθέτη, τον Διονύση Φωτόπουλο, δημιουργό των καταπληκτικών σκηνικών και την Ελένη Καραΐνδρου, υπεύθυνη για τις ατμοσφαιρικές μουσικές του soundtrack. Μετά απ’ τη συνέντευξη, μεταφερθήκαμε πίσω στη δεκαετία του ’70, στα σύνορα του Καναδά και Αμερικής, χαμένοι μέσα σε αρκετή ομίχλη, τεράστιες άσπρες μπάλες να αιωρούνται από πάνω μας κι ένα παλιό, κίτρινο λεωφορείο να περνάει τα σύνορα της Αμερικής. Αύριο στο cinemag.gr θα βρείτε εκτενές δημοσίευμα με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τις πρώτες εντυπώσεις από τα γυρίσματα και όλα τα παραλειπόμενα από το πρότζεκτ του Αγγελόπουλου.


Γιάγκος Αντίοχος, Κική Παπαδοπούλου 



 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ