• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Τελικά ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι ή δεν είναι πρόθυμος να ξαναγίνει Iron Man;

8 Οκτ 2014 | Νέα | 0 comments

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μάλλον βιάστηκε να αρνηθεί ότι μπορεί ο νέος «Iron Man» να είναι στα σκαριά, όπως και οποιαδήποτε άλλη συνέχεια του σόλο φραντσάιζ του σιδερένιου υπερήρωα.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μάλλον βιάστηκε να αρνηθεί ότι μπορεί ο νέος «Iron Man» να είναι στα σκαριά, όπως και οποιαδήποτε άλλη συνέχεια του σόλο φραντσάιζ του σιδερένιου υπερήρωα.

Ήδη από το φεστιβάλ του Τορόντο απέκλειε την πιθανότητα, έπειτα έλεγε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι μόνο η κάμερα του Μελ Γκίμπσον θα μπορούσε να τον κάνει να το ξανασκεφτεί, αλλά τελικά αποκάλυψε στο σόου της Έλεν Ντε Τζενέρις ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να ξαναφορέσει την πανοπλία.

Όχι βέβαια ότι μας κάνει τρομερή εντύπωση, αφού ο «Iron Man» είναι ο πλέον κερδοφόρος κόμικ χαρακτήρας του στούντιο, παρόλα αυτά το «στάδιο των διαπραγματεύσεων» θα μπορούσε να διαρκέσει πραγματικά πολύ, οπότε δε βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Ο πρωταγωνιστής του φετινού «The Judge» έχει ήδη δεσμευτεί για τους επόμενους «Εκδικητές», αλλά δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί κάποια επόμενη περιπέτεια του Τόνι Σταρκ κοντά στην κυκλοφορία του «Age of Ultron». Ρίσκο άλλωστε δε μοιάζει να εμπεριέχει, αν γυρίσουμε πίσω στα νούμερα του μποξ όφις.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ