• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Τελευταίο απειλητικό τρέιλερ του Σούπερμαν: Εδώ ο κόσμος χάνεται (κι ο Ράσελ αρμενίζει)

22 Μάι 2013 | Νέα | 0 comments

Μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο επικό τρέιλερ του Σούπερμαν, την ίδια ώρα που ο Ράσελ Κρόου απολαμβάνει μια ανέμελη κρουαζιέρα στο Αιγαίο
Συντάκτης: Ανθή Νταουσάνη
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Πώς είναι δυνατόν να ζω 49 χρόνια σ' αυτόν τον πλανήτη και να μην έχω επισκεφτεί ποτέ ελληνικό νησί;», αναρωτιέται ο «Μονομάχος» στον λογαριασμό του στο Twitter, τον οποίο ακολουθούν σχεδόν ένα εκατομμύριο followers. «Yasou Μύκονος, θα επιστρέψω», γράφει στη συνέχεια απολαμβάνοντας την κρουαζιέρα του στα νερά του Αιγαίου.

Εκτός από σχόλια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τουίταρε συνεχώς και φωτογραφίες, διαφημίζοντας τις ομορφιές του νησιού. Έκανε μάλιστα τους «ακολούθους» του να ζηλέψουν, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου του όπου διέμενε, γράφοντας «Πού είμαι τώρα;».

Ο  πρωταγωνιστής επισκέφτηκε το νησί των ανέμων την Κυριακή ύστερα από μια μικρή στάση στη Ρώμη και αυτή τη στιγμή συνεχίζει τις διακοπές του και στην Τουρκία λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης υπερπαραγωγής «Man of Steel», η οποία φιλοδοξεί να αποκαταστήσει την κινηματογραφική φήμη του Σούπερμαν, του πιο διάσημου υπερήρωα, που όμως δεν είχε μέχρι τώρα παρουσιάσει κάποια δυνατή εκδοχή του στην οθόνη.

Στο τελευταίο τρέιλερ της ταινίας, η οποία μετράει αντίστροφα για την κυκλοφορία της το καλοκαίρι (20 Ιουνίου) δεν εστιάζει πάντως στον πατέρα του ήρωα, Ράσελ Κρόου, αλλά στον επικό «κακό» της ιστορίας, τον πάντα αξιόλογο Μάικλ Σάνον που θα ζητήσει από τον Χένρι Κάβιλ να παραδοθεί και να παραδεχτεί την ήττα του (στοιχηματίζουμε ότι η τελική έκβαση θα είναι διαφορετική).

Ο Ζακ Σνάιντερ υπογράφει την καταιγιστική δράση μιας ταινίας, που συνηθίσαμε από την αρχή να αναφέρουμε σταθερά και τον παραγωγό της, καθώς δεν είναι άλλος από τον Κρις Νόλαν του «Σκοτεινού Ιππότη». Ακόμα κι αν η σκηνοθετική καρέκλα γράφει το όνομα του Σνάιντερ, η σκοτεινή ματιά και η υπαρξιακή αγωνία του Ανθρώπου από Ατσάλι είναι προορισμένα να αποδίδονται στο δημιουργό, ο οποίος άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τα κόμικ στο σινεμά.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ