H Art Syndicate σε συνεργασία με το filmschool.gr παρουσιάζουν στο «Θέατρο 104» ένα Σεμινάριο Διεύθυνσης Φωτογραφίας Κινηματογράφου, με 46 προγραμματισμένες ώρες μαθήματος, 17 ώρες θεωρία, 17 ώρες πρακτική και 12 ώρες γύρισμα.
Με το τέλος του σεμιναρίου ο κάθε μαθητής θα έχει ολοκληρώσει ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ σαν Διευθυντής Φωτογραφίας, με μία εργασία ανάλυσης πάνω σε μια μεγάλου μήκους σε ότι αφορά την Φωτογραφία της και θα έχει παρακολουθήσει 12 μαθήματα σε 46 ώρες μαθήματος και θα βρεθεί μία μέρα σε επαγγελματικό σετ.
Η έναρξη του σεμιναρίου είναι την 15η Φεβρουαρίου με διάρκεια 12 εβδομάδων. Την εισήγηση του σεμιναρίου επιμελείται ο Ευγένιο Διονυσόπουλος και τον συντονισμό ο Χρήστος Πυθαράς.






