• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

«Σώστε τον Τζόνι»: Λαϊκό αίτημα προς την Ντίσνεϊ να επαναφέρει τον Τζόνι Ντεπ, έφτασε τις 500.000 υπογραφές

9 Μαρ 2021 | Νέα | 0 comments

Συλλαλητήρια ακούει και βλέπει κανείς πολλά, όμως για την «διάσωση» και την επαναφορά ενός σταρ στο…franchise του, όχι και τόσα. Η απαίτηση των φανς όμως στο Change.org έφτασε το μισό εκατομμύριο και μένει να δούμε την… αντίθετη απαίτηση, εναντίον δηλαδή της επαναφοράς του στους «Πειρατές της Καραϊβικής», για να γελάσουμε με την καρδιά μας.
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Τζόνι Ντεπ αντιμετωπίζει κατηγορίες κακοποίησης εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ. Κι αν αληθεύει αυτό είναι καταδικαστέο και καταδικαστικό. Συνήθες δε όμως, ως είθισται στις περιπτώσεις μαινόμενου πλήθους, αρκεί να κατηγορηθείς για κάτι για να καταδικαστείς ως ένοχος στην κοινή γνώμη. Έτσι λοιπόν ο Τζόνι Ντεπ είναι ένοχος, οπότε και η Ντίσνεϊ τον απέπεμψε συνοπτικά από τους «Πειρατές της Καραϊβικής», ενώ και η Warner έπραξε το ίδιο για τα «Φανταστικά Ζώα και πού Βρίσκονται», οπότε γιοκ Τζόνι Ντεπ.

Καθώς όμως είναι σταρ και τα δύο franchises χαίρουν κτηνώδους εμπορικότητας (δεν είναι σαν τον «ψωριάρη» τον Γούντι Άλεν, που βλέπουμε τα έργα του 22 άνθρωποι και ο προβολατζής), στο Change.org ξεκίνησε η…συλλογή υπογραφών λες και ο Ντεπ είναι η monachus monachus και πρέπει να διασωθεί. Υπογραφών που ζητούν από την Ντίσνεϊ να αλλάξει γνώμη και να επαναφέρει τον ηθοποιό που πρωταγωνίστησε από το 2003 έως το 2017 στις πέντε ταινίες της σειράς.

Ταυτόχρονα έχει αναπτυχθεί μια δίεση στα social media με την επωνυμία «Δικαιοσύνη για τον Τζόνι Ντεπ», η οποία αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι σταρ υπάρχουν ακόμα, άρα και μαζί τους η χαρακτηριστική ψυχολογία του πλήθους να αναπτύσσει μια ειδική, εξαρτητική σχέση με αυτούς που το ψυχαγωγούν ή/και το συντροφεύουν. 

Για την ιστορία του πράγματος ο Τζόνι Ντεπ έχει κι αυτός καταθέσει αγωγή εναντίον της Άμπερ Χερντ, ισχυριζόμενος ότι η κακοποίηση, αντίθετα, ήταν σε βάρος του, ενώ έχει μηνύσει και την εφημερίδα Sun, επειδή τον αποκάλεσε «wife beater» (άντρα που χτυπά την σύζυγό του) – με την απόφαση να είναι εναντίον του πάντως και να τον οδηγεί σε εφέσεις. Για να προσθέσει κανείς και το καρύκευμα της ολοκληρωτικής διασκέδασης, τα social media πήγαν σε…τρίτη συλλογή υπογραφών, αυτή τη φορά εναντίον του να κρατήσει η Άμπερ Χερντ τον ρόλο της στο σίκουελ του «Aquaman», («τι, μόνο ο δικός μας να χάσει τη δουλειά του;!») η οποία πλάκα στην πλάκα έχει συλλέξει σχεδόν δύο εκατομμύρια υπογραφές, με στόχο τα τρία.

Απομένει και μια συλλογή υπογραφών εναντίον της επιστροφής του στους «Πειρατές» να δακρύσουμε από την κωμωδία.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ