• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Ρόμπερτς και Μέρφι πάλι μαζί

16 Ιούλ 2010 | Νέα | 0 comments

Η Sony Pictures Film φαίνεται πως δεν χάνει χρόνο και ανακοίνωσε ήδη μια απ’ τις ακριβότερες παραγωγές που θα χρηματοδοτήσει για τη νέα σεζόν εξασφαλίζοντας και την συμμετοχή τον Ράιαν Μέρφι, συνδημιουργού του μεγάλου τηλεοπτικού hit στην Αμερική “Glee”.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Sony Pictures Film φαίνεται πως δεν χάνει χρόνο και ανακοίνωσε ήδη μια απ’ τις ακριβότερες παραγωγές που θα χρηματοδοτήσει για τη νέα σεζόν εξασφαλίζοντας και την συμμετοχή τον Ράιαν Μέρφι, συνδημιουργού του μεγάλου τηλεοπτικού hit στην Αμερική “Glee”. Ο Μέρφι θα εισπράξει 2,5 εκατομμύρια δολάρια για να γράψει ένα πρωτότυπο σενάριο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Τζούλια Ρόμπερτς και στη συνέχεια η αμοιβή του αναμένεται να φτάσει τα 5 εκατομμύρια καθώς θα κληθεί και να το σκηνοθετήσει.




Πάντως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που Μέρφι και Ρόμπερτς θα συνεργαστούν στα πλατό καθώς μαζί δούλεψαν και για το “Eat Pray Love”, φιλμ βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ το οποίο θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο φθινόπωρο.



Η ταινία, που παραμένει ακόμη χωρίς τίτλο, αναμένεται να είναι μια ρομαντική κομεντί με την Ρόμπερτς να υποδύεται μια εργαζόμενη γυναίκα παντρεμένη με έναν σύζυγο ο οποίος μένει στο σπίτι και ασχολείται με τα οικιακά. Όταν χάνει όμως την δουλειά της, οι ρόλοι στο ζευγάρι αντιστρέφονται και η πρωταγωνίστρια αναγκάζεται να συνηθίσει τους ρυθμούς της ζωής μέσα στους τέσσερις τοίχους.



Την παραγωγή πάντως θα αναλάβουν εκτός απροόπτου οι Μπραντ Πιτ και Ντέντε Γκάρντνερ όπως δηλαδή και στο “Eat Pray Love”.



Κωστής Θεοδοσόπουλος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ