Σχεδόν 15 χρόνια μετά την (πρώτη) εμφάνιση του Τόμας Βίτενμπεργκ στις Κάννες με την προκλητική «Οικογενειακή Γιορτή» για την οποία κατέκτησε το βραβείο επιτροπής, και μετά από ένα φανερό σερι αποτυχημένων φιλμικών πειραμάτων, όπως το «Dear Wendy» ή το «It's All About Love», ο Τόμας Βίτερνμπεργκ επέστρεψε θριαμβευτής στη γαλλική Κρουαζέτ για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.
Το «Κυνήγι», ένα βαθύ (και παγωμένο) οικογενειακό δράμα τον έβαλε μέσα στους νικητές και τον έφτασε μέχρι τις υποψηφιότητες των ξενόγλωσσων υποψηφιοτήτων για το βραβείο Οσκαρ.
Και μάλλον βάλθηκε να αποδείξει οτι είναι ικανός να αντιστρέψει το μέχρι πρότινος καχύποπτο κλίμα που είχε πυκνώσει γύρω του. Τον περασμένο μήνα ξεκινησε τα γυρίσματα της νεας του ταινίας, που βασίζεται στο βιβλίο του Τόμας Χάρντι «Μακριά από το Αγριεμένο Πλήθος» του 1874, και σήμερα διέρρευσαν μέσω του Βρετανικού περιοδικού Empire οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.
Η ιστορία ένα ερωτικό «τετράγωνο», όπου μια νεαρή κοπέλα (Κάρει Μάλινγκαν) βάλλεται «ερωτικά» από τρεις διαφορετικούς μεταξύ τους άντρες: έναν βοσκό (Ματίας Σούναρτς), έναν όμορφο στρατιώτη (Τομ Στάριτζ) και έναν ιδιοκτήτη φάρμας (Μάικλ Σιν). Στην ταινία εμφανίζεται επίσης και η Τζουν Τεμπλ.
Η ταινία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την επίσημη ημερομηνία εξόδου της στις αίθουσες, μα η πιθανή της έξοδο την Άνοιξη του 2015, την βάζει δυνατά στο παιχνίδι των Καννών της επόμενης χρονιάς.






