Εχθές το βράδυ η πλατεία Κοτζιά φωτίστηκε απο το 15ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ & το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και γέμισε γέλια, αγκαλιές, νοσταλγία και έρωτα από όλους εσάς που κατακλύσατε κάθε γωνιά της!
VIVE LE CINÉMA!
Γιορτάσαμε μαζί την εθνική εορτή της Γαλλίας, με τον υπέροχο, μυστήριο και αθεράπευτα ρομαντικό «Εραστή της Κομμώτριας».
🍻 Πολύτιμη δροσιστική συνοδεία από την μπύρα Fischer.
📆 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αυτήν την Πέμπτη, 17 Ιουλίου στις 21:00 στο θερινό σινεμά Άνεσις για τη «ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ», του Αρνί Βερνέιγ.
1 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΠίσω στο 2018: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ υποχρεώθηκε από τον ατζέντη του να αποκηρύξει τον Γούντι Άλεν |
2 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Προδοσία του κινηματογράφου»: Έντονες αντιδράσεις για την ΑΙ νέα σειρά του Ντάρεν Αρονόφσκι |
3 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ένα Μεγάλο Αμερικανικό Φιλμ»: Ο Μάρτιν Σκορσέζε εκθειάζει (ξανά) το «Μία Μάχη Μετά την Άλλη» |
4 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Sandiwara»: Κι όμως η Μπερλινάλε θα έχει και Σον Μπέικερ |
5 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΤρέιλερ: Ο Γκάι Ρίτσι στα ίχνη του «Young Sherlock Holmes» |