Ένα υπέροχο διήμερο προβολών λογοτεχνικής και κινηματογραφικής μαγείας! Οι «Ώρες» και η «Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ», δύο αριστουργήματα της σύγχρονης λογοτεχνίας & κινηματογράφου ζωντάνεψαν μνήμες και συγκινήσεις παλιών πιστών κι ενθουσίασαν το νέο κοινό που είχε την ευκαιρία να τις ανακαλύψει στον υπέροχο κήπο του ΕΛΙΒΙΠ.
🎤Ευχαριστούμε θερμά τον Θανάση Χατζόπουλο, ποιητή και ψυχαναλυτή και την Κατερίνα Σχινά, μεταφράστρια και κριτικό λογοτεχνίας που προλόγισαν τις προβολές, εμπλουτίζοντας τη ματιά και την εμπειρία του κοινού γύρω από το έργο.
Ευχαριστούμε το ΕΛΙΒΙΠ για την πολύτιμη συνεργασία, την μπύρα Fischer που μας δρόσισε απολαυστικά και την Elite που μας γλύκανε μοναδικά!
Ευχαριστούμε εσάς που μας εμπιστεύεστε και μας συνοδεύετε με τόση αγάπη 15 συνεχόμενα καλοκαίρια στην Αθήνα!
Επόμενο ραντεβού, το FULL MOON SLEEPOVER με ταινίες μυστηρίου στο ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος την Πέμπτη 10 Ιουλίου. Αναλυτικό πρόγραμμα προβολών στο www.aoaff.gr.
Credits φωτογραφιών: Γιάννης Στεφανίδης
1 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΤρέιλερ «The Dog Stars»: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ στέλνει τον Τζέικομπ Ελόρντι στην μετα-Αποκάλυψη |
2 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο μεγάλο στοίχημα του MCU: Παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» |
3 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΤρέιλερ «Parallel Tales»: Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στον νέο Ασγκάρ Φαρχαντί |
4 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΝτελ Ρέι, Λάνα Ντελ Ρέι! Ακούστε το «First Light» από το νέο video game του Τζέιμς Μποντ |
5 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ελληνική συμπαραγωγή «Get Up Stand Up» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca |