• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Ολα για τον αδελφό τους!

8 Ιαν 2008 | Νέα | 0 comments

Νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα στη ζωή των διάσημων ηθοποιών και πως τίποτα πλέον δεν θα ήταν ικανό να σηκώσει τσουνάμι στη σόουμπιζ της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα στη ζωή των διάσημων ηθοποιών και πως τίποτα πλέον δεν θα ήταν ικανό να σηκώσει τσουνάμι στη σόουμπιζ της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας. Άλλωστε έχουμε δει διάσημους σταρ να πλουτίζουν από παντός είδους διαφημίσεις, να βγάζουν τα άπλυτά τους στη φόρα για να προωθήσουν τη νέα τους ταινία, να ερωτεύονται και να παντρεύονται στα… «λευκά», να χωρίζουν αστραπιαία, να το ρίχνουν στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ, να υιοθετούν παιδιά από χώρες του τρίτου κόσμου και πολλά πολλά άλλα…. που θα μπορούσαν να γεμίσουν δεκάδες ιστοσελίδες…

Το να γυρίζουν όμως ερωτικές σκηνές με τα αδέλφια τους δεν το έχουμε δει! Η μούσα του Αλμοδόβαρ, Πενέλοπε Κρουζ, το έκανε πράξη όχι μόνο με τον αδελφό της, αλλά και με την αδελφή της με απώτερο ιερό σκοπό την προώθηση της τραγουδιστικής καριέρας του πρώτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εντουάρντο, το μικρότερο μέλος της οικογένειας Κρουζ είπε να δοκιμάσει τις τραγουδιστικές του ικανότητες και με την «αξία» του να προωθήσει τη δουλειά του.
Τι έκανε γι΄αυτό; Ακουσε τους μάνατζέρ του. και πήρε από το χέρι τις δύο διάσημες αδελφούλες του, τη Πενέλοπε για την οποία οι περαιτέρω συστάσεις είναι περιττές) και τη Μόνικα που είναι ηθοποιός -συμμετέχει μάλιστα και στον «Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα κάνει στα τέλη του μήνα την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα στη χώρα μας- και εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο στην Ισπανία και τις έβαλε να επιδοθούν σε καυτές λεσβιακές περιπτύξεις στο video clip του τραγουδιού «Cosas Que Contar».

Το συγκεκριμένο clip, που έχει σοκάρει τους θαυμαστές της Πενέλοπε, δέχεται καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από την πλειοψηφία των εφήβων, αλλά και όλων όσων έχουν την περιέργεια να δουν την Πενέλοπε σ΄ αυτόν το ασυνήθιστο ρόλο. Ο στόχος δηλαδή επετεύχθη. Δημιουργήθηκε και ο ντόρος και το έδαφος για τον Εντουάρντο να σταδιοδρομήσει στο χώρο του τραγουδιού.

Ομολογούμε πως και εμείς σοκαριστήκαμε κάπως από αυτό το βήμα της Ισπανίδας ηθοποιού, που φαίνεται πως οι καταναλωτικές σειρήνες της εποχής μας της πήραν τόσο τα μυαλά που δεν διστάζει να κάνει κινήσεις που θίγουν εξαιρετικά το μέχρι τώρα προσεκτικά χτισμένο κινηματογραφικό προφίλ της. Για του λόγου το αληθές δείτε το video clip που σας παραθέτουμε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!





Στα κινηματογραφικά δρώμενα τώρα, αυτή την περίοδο η Πενέλοπε Κρουζ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αντριεν Μπρόντι στην ταινία του Μένο Μέγιες, “Μanolete”,  που εξιστορεί τα επιτεύγματα του Μανολέτε ενός ταυρομάχου-θρύλου που έπεσε νεκρός μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα του 1947 από την επίθεση ενός μανιασμένου ταύρου μέσα στην αρένα. Παράλληλα, τελείωσε με τα γυρίσματα του “Vicky Cristina Barcelona” του Γούντι ΑΛέν, όπου συμπρωταγωνιστεί με την Σκάρλετ Γιόχανσον και «ασχολείται» με τις «Σπασμένες Αγκαλιές» (Los Abrazos Rotos) του φίλτατου Αλμοδόβαρ, όπου και πάλι θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γ.Ο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ