• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Ο Τζορτζ Κλούνι για τα θύματα του κυκλώνα Κατρίνα

17 Μαρ 2006 | Νέα | 0 comments

Ο αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνι έδωσε αρκετά δώρα που έλαβε τη βραδιά της τελετής απονομής των Όσκαρ στη φιλανθρωπική οργάνωση United Way, η οποία θα τα διαθέσει σε δημοπρασία υπέρ των θυμάτων του κυκλώνα Κατρίνα.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Τζορτζ Κλούνι έδωσε αρκετά δώρα που έλαβε τη βραδιά της τελετής απονομής των Όσκαρ στη φιλανθρωπική οργάνωση United Way, η οποία θα τα διαθέσει σε δημοπρασία υπέρ των θυμάτων του κυκλώνα Κατρίνα.

Ο Κλούνι που απέσπασε το Όσκαρ του δεύτερου ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Syriana και μέλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης United Way, έδωσε μια τσάντα γεμάτη δώρα που του πρόσφεραν τη βραδιά της απονομής στις 5 Μαρτίου. Η τσάντα περιέχει κυρίως ένα ψηφιακό γουόκμαν, ένα τελευταίας τεχνολογίας κινητό τηλέφωνο, ρούχα και κοσμήματα συνολικής αξίας αρκετών χιλιάδων δολαρίων που θα τεθούν σε δημοπρασία στο διαδίκτυο την προσεχή Τρίτη 21 του μηνός και την μεθεπόμενη Τρίτη, 28 Μαρτίου.

Το έσοδα από τον πλειστηριασμό θα δοθούν από τη φιλανθρωπική οργάνωση στα θύματα του φονικού κυκλώνα Κατρίνα που έπληξε την περιοχή της Νέας Ορλεάνης στα τέλη Αυγούστου 2005.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ