Ο Ρομπ Ζόμπι έκανε την αρχή και ο Σλας ακολουθεί. Δεν είναι σλόγκαν αλλά η απόφαση και των δύο να κρεμάσουν για λίγο κιθάρες και να πιάσουν τις κινηματογραφικές κλακέτες. Ο ένας το έκανε ήδη και ο κιθαρίστας των Guns n Roses έχει φτιάξει τα πάντα για την δική του εταιρία παραγωγής ταινιών τρόμου με το λιτό και απλό όνομα Slasher Films.
Ο σκοπός βασικά είναι ν αναλαμβάνει ταινίες που να θυμίζουν θρίλερ από τα 70’s και τα 80’s και ήδη έχει ετοιμάσει τα πλατώ για τα γυρίσματα του πρώτου πρότζεκτ της εταιρίας Πρόκειται για το “Nothing to Fear”, με σεναριογράφο τον Τζόναθαν Μιλς, ο οποίος έχει γράψει για μια οικογένεια που μετακομίζει σε μια μικρή πόλη στο Κάνσας και θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν έναν αρχαίο δαίμονα που γουστάρει να πίνει αίμα.
“Ανέκαθεν ήμουν μεγάλος φαν των θρίλερ και πάντα ήθελα ν ασχοληθώ με ταινίες που ε πηγαίνουν πίσω στις εποχές όπου οι ταινίες τρόμου σε τρομοκρατούσαν όσο δεν πάει.” Λέει ο Σλας και δε νομίζω να ξαφνιαστεί κανείς αν τον δει και πρωταγωνιστή σε κάποια από τις ταινίες της Slasher films. m/
Κ.Π






