• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

O «σεναριογράφος» Έντουαρντ Νόρτον

20 Αυγ 2007 | Νέα | 0 comments

Το ότι ο Έντουαρντ Νόρτον είναι ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα του σύγχρονου Χόλιγουντ είναι ευρέως γνωστό…
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το ότι ο Έντουαρντ Νόρτον είναι ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα του σύγχρονου Χόλιγουντ είναι ευρέως γνωστό. Η παρέμβαση του στα φιλμ στα οποία πρωταγωνιστεί είναι θρυλική μια και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο «επιβάλλοντας» αλλαγές στο σενάριο, ενώ ουκ ολιγές φορές έχει έρθει σε σύγκρουση με σκηνοθέτες και παραγωγούς.


Κάτι ανάλογο διέρρευσε και για την παραγωγή του «The Incredible Hulk», στο οποίο ο Νόρτον «κρατά» τον ρόλο του Μπρους Μπάνερ. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο αμερικανός ηθοποιός έκανε γνωστή την ενεργή συμμετοχή του στην διαμόρφωση του τελικού σεναρίου, κάνοντας κάποιες υποδείξεις και αλλαγές στο draft του «επίσημου» σεναριογράφου, Ζακ Πεν ( «X-Men: The Last Stand»).


Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Νόρτον είχε έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με τον σκηνοθέτη Τόνι Κέι για την τελική version του «Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας», ενώ στα γυρίσματα του «Κόκκινου Δράκου» έκανε συχνά αλλαγές όχι μόνο στις δικές του ατάκες αλλά και σε αυτές του «μεγάλου» Άντονι Χόπκινς.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ