• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζει ήδη το επόμενο «Alien»

7 Μαρ 2017 | Νέα | 0 comments

Παρά το ότι κοντεύει τα 80, ο βρετανός σκηνοθέτης εξακολουθεί να δουλεύει αδιάκοπα. 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δυο μήνες περίπου πριν την έξοδο του «Alien: Covenant» και ο Ρίντλεϊ Σκοτ τροφοδοτεί ήδη το ιντερνετικό κοινό με τρέιλερ και μικρού μήκους εισαγωγές, ανεβάζοντας το hype για το φιλμ. Το όλο project μοιάζει αρκετά μεγάλο για ένα άτομο της ηλικίας του, όμως ο Σκοτ όχι μόνο δεν σκοπεύει να τα παρατήσει μετά από αυτό, αλλά ήδη φαίνεται να σχεδιάζει και συνέχειες. Άλλωστε είχε κάνει γνωστό κατά το παρελθόν πως η πορεία που πήρε η σειρά των ταινιών «Alien» δεν τον ικανοποίησε και φαίνεται να παίρνει προσωπικά την ιστορία με τα prequel.

Σε πρόσφατη επίσκεψη δημοσιογράφων στα σετ της ταινίας, ο Σκοτ είπε ξεκάθαρα πως μετά το «Covenant» θέλει να γυρίσει το επόμενο σκέλος της σειράς μέσα στο 2018 και όχι το 2019 όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός. Γιατί βιάζεται; Όχι μόνο λόγω της ηλικίας του, αλλά γιατί το επόμενο φιλμ δεν θα είναι αυτό που θα ενώνει τη σειρά που ξεκίνησε με τον «Προμηθέα», αφού θα υπάρξει κι άλλο. Ο Σκοτ δηλώνει πως τα έχει σχεδιάσει όλα, και ακόμη και αν του είχαν ζητηθεί περισσότερες ταινίες για το franchise θα μπορούσε να ανταπεξέλθει άνετα. Ένας έξτρα λόγος είναι και τα ανάμεικτα συναισθήματα που άφησε στους περισσότερους ο «Προμηθέας», όλα όμως θα διορθωθούν σύμφωνα με τον σκηνοθέτη.

Πάντως με τις ταχύτητες που έχει αναπτύξει, πολύ πιθανό είναι να χωρέσει και κάποιο άλλο διαφορετικό project μέσα στις συνέχειες του «Προμηθέα».

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ