• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Ο Μπόρατ έγινε Μπρούνο!

20 Ιούν 2008 | Νέα | 0 comments

Του πήρε σχεδόν 2 χρόνια, αλλά παρόλα αυτά θα το επαναλάβει. Θα δημιουργήσει άλλο ένα χαμό στη συντηρητική αμερικανική κοινωνία. Ο λόγος για τον Σάσα Μπάρον Κοέν ή τον γνωστό σε όλους Μπόρατ που έβγαλε μεν την στολή και το χαμόγελο Colgate (;) του εκ Καζακστάν συμπαθητικού νεαρού, είπε όμως να φορέσει κάποια άλλη.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Του πήρε σχεδόν 2 χρόνια, αλλά παρόλα αυτά θα το επαναλάβει…
Θα δημιουργήσει άλλο ένα χαμό στη συντηρητική αμερικανική κοινωνία. Ο λόγος για τον Σάσα Μπάρον Κοέν ή τον γνωστό σε όλους Μπόρατ που έβγαλε μεν την στολή και το χαμόγελο Colgate (;) του εκ Καζακστάν συμπαθητικού νεαρού, είπε όμως να φορέσει κάποια άλλη.

Αυτή θα διαγράφει πάνω της το όνομα Μπρούνο: Οχι δεν πρόκειται για όνομα σκύλου, αλλά για άλλον ένα από τους χαρακτήρες που υποδύεται στην κωμική τηλεοπτική σειρά «Da Ali G show». Ο Μπρούνο είναι ένας δημοσιογράφος μόδας και υποτίθεται πως κατάγεται από την Αυστρία.
Έτσι περιδιαβαίνει τους δρόμους παίρνοντας συνεντεύξεις από ανυποψίαστους περαστικούς. Όπως καταλαβαίνετε, άλλος ένας Μπορατομαραθώνιος είναι προ των πυλών.
Αυτό άλλωστε προμηνύει και ο τίτλος… που δύσκολα διαβάζεται χωρίς ανάσα: Brüno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt.


Πάρτε μια γεύση από τον Αυστριακό δημοσιογράφο Bruno, ο οποίος παίρνει συνέντευξη από Άγγλους νεοναζί στο σόου του, «Da Ali G show», λέγοντας στους skinheads την απίστευτη ατάκα “Τι έχετε να πείτε στη gay κοινότητα της Αυστρίας;“






Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ μία δύσκολη περίοδο, την ίδια δηλαδή ημερομηνία με την ακριβοθώρητη περιπέτεια «Αγγελοι και Δαίμονες» του Ρον Χάουαρντ, βασισμένη στο βιβλίο του αιρετικού Νταν Μπράουν.

Γεωργία Οικονόμου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ