Κάποτε, εκεί γύρω στο 2010, και ενώ η παραγωγή των αδελφών Κοέν βρίσκονταν στο απόγειό της (έκτοτε απλώς έχουν αραιώσει), ήμουν πεπεισμένος ότι έχουν γράψει μέχρι τα 25 τους 160 σενάρια, έτοιμα για γύρισμα, όχι τίποτα προσχέδια, και απλά πια τραβούν ένα τυχαίο από το συρτάρι, το ρετουσάρουν μια-δυο μέρες και ξεκινούν γυρίσματα. Τέτοιο το ταλέντο, τέτοια η εργατικότητα. Το ότι προκύπτουν και σε ένα ποσοστο 80% ιδιοφυή δεν εξηγείται από την επιστήμη.
Εν πάση περιπτώσει πολυλογώ και μεγαλώνω μια μικρή-μεγάλη είδηση. Αμέσως μετά το «Drive-Away Dolls», που βγαίνει στις 23 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ και αποτελεί το σόλο ντεμπούτο του Ίθαν, ετοιμάζεται ήδη το «Honey Don't», ξανά σε συνεργασία με την σύζυγο, Τρίσια Κουκ.
Το καστ είναι ήδη στη θέση του, η Μάργκαρετ Κουόλι επιστρέφει από το «Drive-Away Dolls» και προστίθενται ο Κρις Έβανς και η Όμπρεϊ Πλάζα. Φυσικά τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό για την πλοκή, αλλά η υπόθεση λέει ότι θα είναι σε παρόμοια λογική με το «ντεμπούτο», ένα road movie με στοιχεία αστυνομικού θρίλερ και, σίγουρα, κωμωδίας. Γενικά να προσευχόμαστε που οι Κοέν είναι καλά, είναι μεσήλικοι και έχουν μπροστά τους τόσα πολλά σενάρια που χώρισαν στα δυο για να προλάβουν να τα γυρίσουν.






