• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Νύχτες με φόντο την Ακρόπολη

25 Σεπ 2011 | Νέα | 0 comments

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιιέρας Conn-x δεν είναι μόνο σινεμά.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

Δυο μόλις ημέρες πριν το μεγάλο φινάλε, το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης παρουσίασαν στο αθηναϊκό κοινό, δυο αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, ιδιαιτέρως μεγαλοπρεπή, εκδήλωση ο Monsieur Minimal και η Μαριέττα Φαφούτη, με φόντο το πιο ιστορικό μνημείο της πόλης, σήμαναν την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου χαρίζοντας στο πολυπληθές κοινό που παραβρέθηκε, μια γεύση από τις υπέροχες ποπ μελωδίες τους.

Το πιο σημαντικό μουσείο της Αθήνας, σε συνεργασία με το μεγαλύτερο φεστιβάλ κινηματογράφου της πόλης, μετά την ιδιαιτέρως επιτυχημένη καλλιτεχνική, θεματική σύμπραξη του 2010 με θέμα την "Τρύπα", συνεχίζουν την αγαστή συνεργασία, δίνοντας στο φιλοθεάμον κοινό μια ακόμη ξεχωριστή καλλιτεχνική επιμέλεια. 

Η εκδήλωση που αγκαλιάστηκε τόσο από τους Αθηναίους, όσο και από τους επισκέπτες της πόλης με περισσό θαυμασμό, ελπίζουμε να είναι η αρχή μιας περιόδου συνεργασίας, που θα επιτρέψει στην τέχνη να κινείται πάντα ελεύθερα και πολυθεματικά σε όλα τα μέρη, τα ινστιτούτα και τους φορείς γενικά, του τόπου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, συνεχίζει τις δράσεις του μέχρι σήμερα, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και προτρέπει τους πάντες να βγουν και να αναζητήσουν τόσο, τις καθιερωμένες προβολές του, με σταθερό πάντα εισιτήριο στα 6 ευρώ, όσο και τις παράλληλες δράσεις του, οι οποίες παραμένουν δωρεάν.

(Φωτογραφίες: Θοδωρής Μάρκου)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ