• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε!

27 Ιαν 2004 | Νέα | 0 comments

Η μετά-διαζυγιακή περίοδος για το πρώην ζεύγος Νικόλ Κίντμαν -, Τομ Κρουζ ανήκει πια στο παρελθόν. Οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν αποκαταστήσει σταδιακά τις σχέσεις τους, επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η μετά-διαζυγιακή περίοδος για το πρώην ζεύγος Νικόλ Κίντμαν -, Τομ Κρουζ ανήκει πια στο παρελθόν. Οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν αποκαταστήσει σταδιακά τις σχέσεις τους, επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο το βράδυ της τελετής των Χρυσών Σφαιρών. Η Κίντμαν και ο Κρουζ πήγαν στην τελετή άνευ των συντρόφων τους, αλλά συνοδευόμενοι από τις μητέρες τους.

Εκεί, στην πρώτη δημόσια συνάντηση τους τα πήγαν περίφημα και παρόλο που τα βλέμματα των περισσότερων ήταν στραμμένα πάνω τους (τι κι αν έχεις βάλει τη λαμέ τουαλέτα, τη χρυσή γόβα κι έχεις κάνει σινιόν το μαλλί; Το κουτσομπολιό είναι κουτσομπολιό) αυτοί δε…μάσησαν. Όλο το απόγευμα, πριν την απονομή, ήσαν μαζί και σύμφωνα με μάρτυρες όλη την ώρα μιλούσαν και γελούσαν δυνατά. Στη, δε, αίθουσα τους χώριζαν δύο τραπέζια, ενώ όταν ήρθε η ώρα να δώσει η Κίντμαν τη Σφαίρα για τον “Καλύτερο Α ανδρικό ρόλο” και ανέφερε το όνομα του Κρουζ ανάμεσα στους υποψήφιους, αυτός χαμογελούσε πονηρά. Εμ, αν δεν έχεις την Πενέλοπε να σου τραβάει μια καλαμιά κάτω από το τραπέζι, τέτοια ναζάκια κάνεις. Ωστόσο, το βραβείο πήγε στον Σον Πεν κι έτσι δε ζήσαμε τη στιγμή που η Νικόλ θα βράβευε τον Τομ.

Μετά το τέλος της τελετής, η βραδιά συνεχίστηκε με ένα πάρτι σε χλιδάτο ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς. Το πρώην ζευγάρι έφθασε χωριστά, όμως, εκεί βρήκαν ένα ελεύθερο τραπέζι και κάθισαν μαζί, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να συζητούν και να γελούν δυνατά, με αποτέλεσμα οι διπλανοί να στραβολαιμιάσουν (δεν άκουγαν καλά και προσπαθούσαν να βρουν τη σωστή ακουστική θέση). Σύμφωνα, δε, με φιλικό τους πρόσωπο, οι δυο τους εξακολουθούν να αγαπιούνται, ενώ είναι χαρούμενοι που πλέον μπορούν να είναι άνετοι μεταξύ τους.

Άραγε, η Πενέλοπε είναι το ίδιο άνετη;;;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ